Register

GRATIS TJÄNST

Bygga brygga i Stockholm

Att bygga en brygga kräver en viss eftertanke och kunskap i konstruktion då en brygga ofta utsätts för stora påfrestningar av väder och vind. Det skall dessutom vara olika material beroende på vart i landet den byggs. Det kan alltså löna sig att lägga ut ett sådant här jobb på en snickare om man inte själv har nödvändiga kunskaper för att säkerställa en lång livslängd på sin brygga. Ange gärna vilken typ av brygga du önskar bygga, det finns ett antal olika och de kräver ofta olika konstruktioner, exempel på bryggor är: flytbrygga, båtbrygga och badbrygga.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Brygga

  Vedeldad flytande förtöjd vid båtbrygga nedanför Tantolunden .

  Stockholm
 • Brygga

  Vi är en bostadsrättsförening som satt in en ny värmepump. den nya värmepumpen låter för mycket och stör boende i lägenheten ovan. efter möte med företaget rekommenderade dem oss att bygga in pumpen med isolerande väggar.

  Stockholm
 • Brygga

  Intresseförfrågan Hej mitt namn är Saga och jag arbetar som inköpare på Modulhus. Vi söker entreprenörer som vill samarbeta med oss i kommande projekt. Modulhus är ett marknadsledande företag inom attefallshus som grundades 2014 och sedan dess även börjat tillverka fritidshus.

  Stockholm
 • Brygga

  Hej mitt namn är Saga och jag arbetar som inköpare på Modulhus. Vi söker just nu samarbetspartners för kommande projekt. Modulhus är ett marknadsledande företag inom attefallshus som grundades 2014 och sedan dess även börjat tillverka fritidshus.

  Stockholm
 • Brygga

  Jag skulle behöva bygga ett vägg i mitt reception 420 cm bredd×230 höjd

  Stockholm
 • Brygga

  Behöver en brygga ca 2×4 m med landgång. Även inläggning och förankring. Lämpligen en flytbrygga eftersom nivån i sjön varierar med en halvmeter.

  Stockholm
 • Brygga

  Hej, jag har lagt in om strandskyddsdispens för brygga på Näs 1:31 vilket ännu inte är godkänt men kommer att bli godkänt under februari 2019. Bryggan är ca 50 meter lång och ska byggas med 2 tums rör (byggrör) med en badbrygga längst ut.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.