Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga brygga i Stockholm

Att bygga en brygga kräver en viss eftertanke och kunskap i konstruktion då en brygga ofta utsätts för stora påfrestningar av väder och vind. Det skall dessutom vara olika material beroende på vart i landet den byggs. Det kan alltså löna sig att lägga ut ett sådant här jobb på en snickare om man inte själv har nödvändiga kunskaper för att säkerställa en lång livslängd på sin brygga. Ange gärna vilken typ av brygga du önskar bygga, det finns ett antal olika och de kräver ofta olika konstruktioner, exempel på bryggor är: flytbrygga, båtbrygga och badbrygga.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Brygga

  Behöver en brygga ca 2×4 m med landgång. Även inläggning och förankring. Lämpligen en flytbrygga eftersom nivån i sjön varierar med en halvmeter.

  Stockholm
 • Brygga

  Hej, jag har lagt in om strandskyddsdispens för brygga på Näs 1:31 vilket ännu inte är godkänt men kommer att bli godkänt under februari 2019. Bryggan är ca 50 meter lång och ska byggas med 2 tums rör (byggrör) med en badbrygga längst ut.

  Stockholm
 • Brygga

  Inspektera/renovera brygga på Utö

  Stockholm
 • Brygga

  Montera ca 40 lysrörsarmaturer höjd till valvet 3,2 m höjd som ska de ska hänga på 2,7 m

  Stockholm
 • Brygga

  Bygge av stenkista eller annan stabil konstruktion intill vattenbryn. Därpå en brygga med friggebod 8 m2, i denna en liten 2×1. 3 bastu. Totalentrepenad. Arbetet ska vara klart 2018-06-01.

  Stockholm
 • Brygga

  Brygga som villar på järnbalkar ingjutna i berget, dessas har rostat rejält. Söker kontakt med någon som kan erbjuda en lösning med betongstöttor eller betongbalkar. Vill ha offert snarast men jobbet kan utföras tidig höst.

  Stockholm
 • Brygga

  Renovering alternativt ny brygga. Nuvarande = pålad t-brygga 30 m +30 m och 2 m bred. Vad kan det kosta att bygga helt nytt enligt samma princip som tidigare?

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.