Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga brygga

Att bygga en brygga kräver en viss eftertanke och kunskap i konstruktion då en brygga ofta utsätts för stora påfrestningar av väder och vind. Det skall dessutom vara olika material beroende på vart i landet den byggs. Det kan alltså löna sig att lägga ut ett sådant här jobb på en snickare om man inte själv har nödvändiga kunskaper för att säkerställa en lång livslängd på sin brygga. Ange gärna vilken typ av brygga du önskar bygga, det finns ett antal olika och de kräver ofta olika konstruktioner, exempel på bryggor är: flytbrygga, båtbrygga och badbrygga.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Peter Håkansson Betong & Bygg

Adress: Sandviksvägen 14-9, SÖLVESBORG
Telefon: 0705571309

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Adesso Bygg AB

Adress: Von Posts väg 7, STENUNGSUND
Telefon: 030369744

Medlem av Sveriges Byggindustrier

AF Bygg Göteborg AB

Adress: Theres Svenssons gata 9, GÖTEBORG
Telefon: 0317624000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Brygga

  Hej, vi har en gammal brygga med gammalt badhus som är i behov av renovering bryggan ca 8 kvm brygga och ca 3-4kvm hus. Kom gärna och kolla för offert.

  Täby
 • Brygga

  Brygga för mindre fritidsbåt i Yngaren, vid Stavstugan 1, 61198 VRENA. Undersök förutsättningarna och föreslå lämplig(a) lösningar. Sannolikt kombination av trappa förankrad vid klippa, med övergång till flytbrygga,eventuellt pålad brygga.

  Nyköping
 • Brygga

  Bygge av brygga, i två delar:- ett bergmonterat däck på ca 15 kvm - en stenkista (eller liknande) för båtförtöjning Miljön är en kombination av naturstrand och berghäll. Tanken är att stenkistan går ut från strandkanten och 'knyts ihop' med däcket på berghällen via någon form av trappsteg.

  Värmdö
 • Brygga

  Hej, önskar offert för staketbygge på baksidan av vårt radhus. Ca 20 meter staket med två grindar. Vi har tänkt oss staket i samma stil som ett plank med liggande vitmålade ribbor.

  Uppsala
 • Brygga

  Bygga en brygga vid fritidshus. 13 meter lång och 1,70 m bred. vattendjup 0,5 - 2,5 m

  Karlskrona
 • Brygga

  Renovering av brygga. Bryggan har sex stående stolpar som behöver renoveras/förstärkas. Stolparna utgörs av järnvägsräls.

  Stenungsund
 • Brygga

  Renovering och utbyggnad av en äldre brygga. Större delen över sjön (Hjälmaren), viss del över land. Nuvarande brygga är ca 15-20 kvm och står på pålar, vilka givit vika pga isen, samt några stora stenblock.

  Örebro