Register

GRATIS TJÄNST

Installera bergvärmepump i Stockholm

En bergvärmepump hämtar och tar till vara på värme från berggrunden. Detta görs genom att man borrar ett djupt hål i berget och via en kollektorslang överför man värmen till bergvärmepumpen. Värmen i berget kommer av att solens strålar värmer upp marken och därmed lagras solenergin i marken. Lagom till hösten har solen värmt upp marken så mycket att man kan utnyttja borrhålets värme under hela vintern. Och nästa vår börjar allt om igen så det är energikälla som aldrig skall sina om man har dimensionerat sin bergvärmepump rätt. En bergvärmepump ger mycket stor energibesparing men nackdelen är att det är en ganska stor investering. Se till att ta in flera offerter från olika leverantörer både vad det gäller pris på bergvärmepumpen och installatörer.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Värmepumpar

  Inställningar av luftvärmepump

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Har en varmvattenberedare som strular, behöver en som fixar till den. Den ger varmt vatten, men problemet är att det inte håller länge.

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Jag har en nibe s325 elpanna (utedel) hemma redo att installeras.

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Hej, jag har just köpt en luftvärmepump till min kolonistuga. Electrolux luftvärmepump Well H5 EXN09C58HW jag skulle behöva få den installerad. Jag har jordat elutag på insidan av väggen och en ny elcentral

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Behöver hjälp med att byta en äldre (dock fungerande) luftkonvektor (AC) som är inkopplad på vattenledning. Allt fungerar, men jag vill uppdatera till en nyare med effektiv maskin! Vill ha omgående hjälp! !

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Brf Vapensmeden 5 har en fjärrvärmepanna vars livslängd går ut om något år. Vi önskar också råd angående radiatorer/termostater. Behöver offerten inom en månad.

  Stockholm
 • Värmepumpar

  Installera luft/vatten värmepump. Installera på befintligt vattenburet värmesystem i villa. Installera varmvatten beredare.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.