Register

GRATIS TJÄNST

Anlägga trädgård i Västerås

En blomstrande härlig trädgård ger ett exklusivt och mysigt intryck. Det är många som väljer att lägga ut arbeten som har med trädgård att göra då det är tidskrävande att både sköta och anlägga trädgårdar. Det krävs dessutom kunskap för att underhålla och klippa buskar och träd. Vanliga jobb som vi får in är nyanläggning av trädgårdar, hjälp med gräsklippning, beskärning av buskar och träd och ogräsrensning.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Rensning av hängrännor Villa i Västerås

  Västerås
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Vi har en uteplats på på lasarettsområdet som behöver en uppfräschning. Uteplatsen är på ca18 x15 meter. Det är buskar som behöver tas bort, buskar som kanske ska planteras om.

  Västerås
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Vi behöver hjälp med att lägga om delar av betongplattorna på vår garageuppfart. Plattorna har glidit isär och behöver läggas om för att det ska se bra ut. Dessutom skulle vi vilja hitta en lösning så att problemet med att plattorna glider isär inte uppstår igen.

  Västerås
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  1- Grävjobb för att markera tomtgräns mot skogen och ta bort mindre träd. 2- platta till tomt och fylla jord för att anlägga gräsmatta 3- sätta rabattkanter eller kantsten för att lägga grus Inget stort jobb men inte heller litet.

  Västerås
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  En altan på ca 100 kvm. Och jämna till hela trädgården och lägga ny gräsmatta.

  Västerås
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Jag behöver hjälp med en totalrenovering av min radhusträdgård på 70kvm (5x14m). Ta bort gräsmattan som mest är mossa, ett par större buskar och ett par rabatter. Sedan vill jag ha ny gräsmatta, nya rabatter ca. 5kvm med kantsen, lite ny marksten ca. 6kvm och några nya buskar.

  Västerås
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  1. Efter poolbygge är ca 70 kvm hård packad lera från grävmaskiner. Det behöver luckras upp, läggas jord och sedan färdig gräsmatta på. 2. Efter samma grävmaskiner behöver en sluttning ca 3x4 kvm åtgärdas och nyplanteras med buskar som insynsskydd från gata.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.