Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp Stensättning i Västerås

En stensatt yta i anslutning till huset ger ett exklusivt och fräscht intryck. Marksten och plattor har blivit allt populärare på senare år och det finns många olika material att välja på för stensättning men de vanligaste är granit, natursten och betongsten.  Vanliga jobb är stensättning av uppfarter, uteplatser, trappor och runt pooler. Det kräver en viss kunskap och mycket tid för en lekman att sätta stenen så det är bra jobb att lägga ut på fackmän om man är osäker. Tänk på att man kan sätta sten direkt på asfalt om du har en sådan yta idag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Februari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stensättning / Marksten

  Jag har stenpollare runt en grav och några har spruckit pga sättet de konstruerades på - vatten har kommit ini ett hål på toppen. Behöver lagas

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Jag vill lämna tillbaka stenen fram och baksida av huset efter att ha bytt dräneringsrör runt husets. Diametern på en sten är ca 32 cm. Golvet är för närvarande täkt med makadam.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning på ca 9kvm gräsyta. Befintlig stenläggning samt häck finns omkring gräsytan. Befintliga stenar är storlek 210x140.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Vi vill lägga om en trädgårdsgång på vår entrégård med befintliga plattor pga sättningar/ojämnheter. Plattornas storlek är 50x50 cm. Ytan är ca 25 kvm.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Hej Vi behöver hjälp med att lägga om betongplattor på vår garageuppfart. Plattorna har glidit isär. Vi behöver också hjälp med att gjuta en en stödkant för att problemet inte ska uppstå igen.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Jag bor på Vallbygränd, Västerås och vill få offert på nya grå plattor och plattsättning vid min entré/garageuppfart. Byte av gamla plattor och ta bort liten gräsmatta för plattor. Ca 15kvm.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Lägga stenar på framsidan av huset ca 15m2.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.