Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med stensättning i Lund

En stensatt yta i anslutning till huset ger ett exklusivt och fräscht intryck. Marksten och plattor har blivit allt populärare på senare år och det finns många olika material att välja på för stensättning men de vanligaste är granit, natursten och betongsten.  Vanliga jobb är stensättning av uppfarter, uteplatser, trappor och runt pooler. Det kräver en viss kunskap och mycket tid för en lekman att sätta stenen så det är bra jobb att lägga ut på fackmän om man är osäker. Tänk på att man kan sätta sten direkt på asfalt om du har en sådan yta idag.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av plattor i garagenedfart och trädgårdsgång, ca 100kvm.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Två mindre gräsytor ca 10 + 20 m2 ska stenbeläggas. Yta på ca 20m2 finns på framsidan av huset och ska omfatta några nya växter lämpliga för norrläge. Ytan på ca 10 m2 ska användas för cykeluppställning och annan förvaringsyta (dynbox, grill etc) och ska eventuellt omfatta stödmurar (några meters längd och midjehöjd eller lägre möjliga att plantera i.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Vi vill ha lagt 21 kvm eller 3x7 meter, plattor och byasten på vår innergård. Vi har bilat bort cementytan som låg där men behöver ha massorna borttransporterade. Plattorna tänker vi oss 40 x 40 cm varvat med rader av byasten.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Vi önskar marksten på uteplatsen framför vårt radhus, total yta ca 23 kvm som i nuläget består av delvis jord (vi har tagit bort växter), delvis gammalt asfalt (gångväg) och delvis gräs, allt detta ska bort och marksten ska på hela ytan så den blir snygg och likadan :) Mvh

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Gräva upp jord och gräsmatta och förbereda och lägga 2 stenaltaner ca 5 m2 + 4 m2. Material cementplattor 40x40x5 sjösten, sättsand etc. Avfallshantering.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Hej ! Ett 35 år gammalt radhus i Lund skall ha nya plattor på uteplatsen. 21,1 m2 - samma läge som nu.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Borttagning av befintlig sten och läggning av ny sten på altan ca 5x2. 5 m

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.