Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en stensättare i Stockholm

En stensättare (stenmontör) jobbar exempelvis med att lägga golv och sätta väggar i olika stenmaterial. En stor del är också att sätta sten i utomhusmiljö på ex.vis uppfarter, altaner osv. Vanliga material som används är marmor, granit, kalksten och skiffer.  En stensättare jobbar både på nybyggen och med reparationer av olika slag. Det kan vara ett ganska tungt jobb med dammig miljö men utrustningen som sanvänds idag underlättar. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stensättning / Marksten

  Lägga om befintliga stenplattor 35x35cm ca 30kvm nytt grus samt ev. markduk.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Mätning för och leverans av en ljusgrå kalkstensskiva som ska monteras framför en kakelugn, mått cirka 100 x 30 x 2 cm. Enligt golvläggare ska skivan monteras med lim med 2mm avstånd runtom från golvet/kakelugnen. Mellanrummet ska fyllas med mjukfog som kan tolererar golvets rörelse.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning växthus ca 15 m2.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Behöver lägga ut ca 20 kvadratmeter marksten. Underlaget ör ordnat och all material finns på plats. Jag behöver således någon som kan lägga ut stenen snuggt och plant.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  En gammal trappa som ska rivas och ersättas med en ny av grå granitsten (trappblock) med råkilad framsida och en blästrad ovansida. Exempel på önskad sten:https://www. stenbolaget. se/blocksteg-granit-bergama. html Befintliga trappan är på 12 trappsteg idag med ”ölandssten” som man har slängt en betongkaka på.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Sätta Marksten på kolonilotten. Området är ca 12-15 kvm, ojämnt och behöver grävas osv. Vi är behjälpliga vid gräva ut och ordna praktiskt - men behov av hjälp med själva arbetet med att sätta marksten ( från fiberduk, till rätt lutning osv osv. . till fog)

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Hej Jag planerar på att utöka uteplatsen på tomten och behöver ta bort (spränga) ca. 6 mellanstora och små stenar på en yta på ca. 25 kvm och jämna ut ytan.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.