Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en stensättare i Lund

En stensättare (stenmontör) jobbar exempelvis med att lägga golv och sätta väggar i olika stenmaterial. En stor del är också att sätta sten i utomhusmiljö på ex.vis uppfarter, altaner osv. Vanliga material som används är marmor, granit, kalksten och skiffer.  En stensättare jobbar både på nybyggen och med reparationer av olika slag. Det kan vara ett ganska tungt jobb med dammig miljö men utrustningen som sanvänds idag underlättar. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stensättning / Marksten

  Lägga marksten på uteplats, ca 50 kvadrat. Förbereda för stolpar till staket. Kontakt via mail.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Sättning av smågatsen ca 3000 m2, betongmarkplattor ca 13. 000 m2 Arbeten utförs i 2 huvuddelar- varje huvuddel utförs i 2 etapper, se tider nedan Huvuddel 1- etapp 1:SB 2021-09-30, etapp 2:2023-11-01 - 24-05-31 Huvuddel 2- etapp 1:

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av plattor i garagenedfart och trädgårdsgång, ca 100kvm.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Två mindre gräsytor ca 10 + 20 m2 ska stenbeläggas. Yta på ca 20m2 finns på framsidan av huset och ska omfatta några nya växter lämpliga för norrläge. Ytan på ca 10 m2 ska användas för cykeluppställning och annan förvaringsyta (dynbox, grill etc) och ska eventuellt omfatta stödmurar (några meters längd och midjehöjd eller lägre möjliga att plantera i.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Vi vill ha lagt 21 kvm eller 3x7 meter, plattor och byasten på vår innergård. Vi har bilat bort cementytan som låg där men behöver ha massorna borttransporterade. Plattorna tänker vi oss 40 x 40 cm varvat med rader av byasten.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Vi önskar marksten på uteplatsen framför vårt radhus, total yta ca 23 kvm som i nuläget består av delvis jord (vi har tagit bort växter), delvis gammalt asfalt (gångväg) och delvis gräs, allt detta ska bort och marksten ska på hela ytan så den blir snygg och likadan :) Mvh

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Gräva upp jord och gräsmatta och förbereda och lägga 2 stenaltaner ca 5 m2 + 4 m2. Material cementplattor 40x40x5 sjösten, sättsand etc. Avfallshantering.

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.