Register

GRATIS TJÄNST

Montera stängsel i Malmö

Stängsel har flera användningsområden förutom att man kan det privat hemma runt tomten så är det vanligt att man stängslar in områden runt industrier och företag för områdesskydd. Oavsett avsikt med stängslet är det viktigt att välja en leverantör som hjälper dig att montera stängslet på ett korrekt sätt med rätt utfört förarbete. Ett riktpris för stängsel är 250-600 kr metern beroende på typ.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stängsel

  Borttagning av gammalt stängsel Uppsättning av nytt stängsel ca 25m höjd ca 1m

  Malmö
 • Stängsel

  Vi är en BRF i Malmö som överväger att uppföra ett stängsel för att avgränsa vår innergård från obehöriga. Vi önskar att få en offert från er (material inkl moms + montage). Vi önskar även lite rådgivning kring vad vi behöver tänka på och vilka olika lösningar ni har att erbjuda.

  Malmö
 • Stängsel

  Vi har en liten radhus trädgård. Den har en häck som vi önskar behålla. Vi ska skaffa hund och vill därför ha stängsel med grind.

  Malmö
 • Stängsel

  Montering av nytt stängsel och nya stolpar ca 11 meter.

  Malmö
 • Stängsel

  Hej! Vi vill hägna in vår Brf:s trädgård. Vi vill ha pris för 1) material och 2) montage av ca 75 meter svart panelstängsel, 180 cm högt, med två stycken grindar, där ena är 100 cm bred och andra är 400 cm bred.

  Malmö
 • Stängsel

  Inköp och Montering/Utbyte till nytt industristängsel varmgalvat 60 meter x 2meter inkl bärvajer nedre och övre. 3 rader taggtråd 180 meter på befintliga stolpar och grindar. Önskar offert på totalkostnad, faktura stäld på företaget

  Malmö
 • Stängsel

  Sätta upp ett Gunnebo stängsel på 75m

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.