Register

GRATIS TJÄNST

Montera stängsel i Lund

Stängsel har flera användningsområden förutom att man kan det privat hemma runt tomten så är det vanligt att man stängslar in områden runt industrier och företag för områdesskydd. Oavsett avsikt med stängslet är det viktigt att välja en leverantör som hjälper dig att montera stängslet på ett korrekt sätt med rätt utfört förarbete. Ett riktpris för stängsel är 250-600 kr metern beroende på typ.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Stängsel

  Stängsel. ca 60 meter med 2 meter grind. Stängslet behöver vara 150 cm högt.

  Lund
 • Stängsel

  Bygga stängsel i Lund -i Gastalykan i Lund

  Lund
 • Stängsel

  Köpa och montering av stängsel mellan två huskroppar i en Bostadsrättsförening. Avståndet mellan husen är ca 30 meter, stängslet ska vara ca 2 meter högt

  Lund
 • Stängsel

  Köpa och få monterat ett stängsel mellan två huskroppar i en bostadsrättsförening i Södra Sandby. Ca 30 meter och höjden på stängslet omkring 2 meter.

  Lund
 • Stängsel

  Villastaket med grind 2m+1m, gunnesbostaket 1m högt, ca 33m från staket till grindarna, med 45 graders hörn samt 90 graders vinkel upp till befintligt staket. Ca 21 m staket mellan mig och grannen som ska betala 50%, ca 21-22 m staket som ska fästas på befintliga betongstolpar.

  Lund
 • Stängsel

  Vi är en förskola som drivs som föräldrakooperativ på Möllevången i Lund. Vi utökar vår utemiljö och vill ta hjälp av någon som kan hjälpa oss att 1) flytta del av befintligt stängsel om det är möjligt 2) sätta upp nytt stängsel ca 30 (alt längre om befintligt inte kan flyttas). Marken där nytt stängsel behövs är sluttande dunge med träd.

  Lund
 • Stängsel

  Hej! Vi behöver hjälp med att sätta upp stängsel typ gunnebostängsel runt villatomt. Gissar 40-50 löpmeter.

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.