Register

GRATIS TJÄNST

Montera skjutdörrar i Uppsala

Skjutdörrar är väldigt praktiskt, utrymmessparande och dessutom snyggt med många olika användningsområden. Vanligt är att man monterar skjutdörrar inomhus till sin garderob för att få en snygg och praktisk förvaring. Det är också populärt att använda skjutdörrar i anslutning till sitt inglasade uterum och då är skjutdörren ofta gjord i glas.  

Skjutdörrarna går att få i alla möjliga material och utseenden men det kan vara värt att anlita ett företag för att montera dom då det kan vara lite krångligt en oinvigd. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Hej! Jag är ute efter en säkerhetsdörr i trä eller träimitation i minst skyddsklass 3 till min lägenhet på Artillerigatan 2A i Uppsala, och installation av denna. Eventuellt kan fler från min BRF vara intresserade av ny dörr.

  Uppsala
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Har ett par gamla spegeldörrar utan dörrkarm som jag vill sätta upp och det kommer att behövas lite vägg. Öppningen är 2. 5 m och det är 2,93 upp till taket. Pardörrar Bredd:

  Uppsala
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Badrumsdörr i lägenhet på Luthagsesplanaden som är svår att stänga. När man stänger igen dörren så vill inte fallregeln fästa i hålet, den är lite för slapp. Vet inte om det är trasig fjädring eller vad problem kan vara.

  Uppsala
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Jag har en badrumsdörr + tröskel som behöver ses över. Dels behöver dörren kapas (pga ventilering) och tröskeln behöver bytas ut.

  Uppsala
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Vår brf behöver hjälp med att byta ut gummilist i 48 st lägenhetsdörrar. List finns. Det är säkerhetsdörrar och behöver nya lister för att vara täta.

  Uppsala
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Innervägg ska öppnas upp och dörr ska sättas i. Gipsvägg, inget el eller vatten att ta hänsyn till. Eventuellt finns dörr och karm man kan ta från annan vägg.

  Uppsala
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Behöver hjälp att justera en ytterdörr då dörrbladet inte ligger dikt emot dörrkarmen överallt.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.