Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att montera skjutdörrar i Uppsala

Skjutdörrar är väldigt praktiskt, utrymmessparande och dessutom snyggt med många olika användningsområden. Vanligt är att man monterar skjutdörrar inomhus till sin garderob för att få en snygg och praktisk förvaring. Det är också populärt att använda skjutdörrar i anslutning till sitt inglasade uterum och då är skjutdörren ofta gjord i glas.  

Skjutdörrarna går att få i alla möjliga material och utseenden men det kan vara värt att anlita ett företag för att montera dom då det kan vara lite krångligt en oinvigd. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Byte av innerdörr, vill ha en massiv ljuddämpande innerdörr till sovrummet. Har inte tillgång till bil eller bra mätverktyg så någon behöver titta på plats, mäta och hitta en lämplig dörr som passar ändamålet.

  Uppsala
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Vill byta två dörrar, en ytterdörr och en förrådsdörr. Träfasad. Vill få hela demonteringen av gamla dörrarna och monteringen av nya (inkl karmar och allt vad det inner) utförd.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett badrum som är gammalt med plastmattor som vi vill renovera om helt till klinkers och kakel samt ny takdush och inredning. ca 10m2. det står en varmvattenbredare i rummet och tvättmaskin som vi ska ha kvar.

  Uppsala
 • Köksrenovering

  Kokvrå och hall i samma rum. Jag vill helrenovera rummet, inklusive byta vitvaror och sätta dit en köksfläkt. Lite av det som behöver göras är lägga golv, sätta upp nya garderober och köksskåp och bänk.

  Uppsala
 • Köksrenovering

  Vi behöver hjälp med rivning och montering av ett nytt kök under v. 8. Köket är ganska litet, det blir 10 stommar med både lådor och hyllplan.

  Uppsala
 • Swimmingpool

  Byte av Liner i min cranepool i vår

  Uppsala
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Vi har fyra innerdörrar med gammaldags knoppar. Materialet bakom/mellan knopparna i dörren har blivit utslitet och vi undrar om vi kan reparera dörrarna så att vi kan använda dessa knoppar eller om vi behöver skaffa nya att montera. Vi är intresserade både av expertis kring beslut och sen själva installationen/renoveringen.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.