Register

GRATIS TJÄNST

Montera skjutdörrar i Lund

Skjutdörrar är väldigt praktiskt, utrymmessparande och dessutom snyggt med många olika användningsområden. Vanligt är att man monterar skjutdörrar inomhus till sin garderob för att få en snygg och praktisk förvaring. Det är också populärt att använda skjutdörrar i anslutning till sitt inglasade uterum och då är skjutdörren ofta gjord i glas.  

Skjutdörrarna går att få i alla möjliga material och utseenden men det kan vara värt att anlita ett företag för att montera dom då det kan vara lite krångligt en oinvigd. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Byte av ytterdörr i villa. Dörr inkl karm och monteringsmaterial finns på plats. Osäkert om nuvarande dörr är monterad i trä eller "stenmaterial" dock är karmen monterad med vanliga karmskruvar.

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Byte av ytterdörr och lås. låskista och beslag

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Dörrlåset till trädgården är trasigt (dörrhandaget på insidan trillade till golvet). Jag behöver fixa denna, helst med originalnyckeln

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Jag skulle behöva byta ut min ytterdörr till min lägenhet i Lund. Den ytterdörren jag för tillfället har är en gammal trädörr där handtaget och låset håller på att ramla av. Dörren är en vanlig singeldörr och skulle behöva uppgradera till en dörr som håller värme och är mer ljudisolerad, men ser ut typ som min gamla dörr.

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Byte av tre innerdörrar till massiva dörrar. En är toalettdörr, endast 62 cm bred så den måste sågas på bredden. Övriga två är sovrumsdörrar 80 cm breda i 50 tals hus.

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Fixa duschdörr som har fallit och behöver sättas tillbaka

  Lund
 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Hej, jag vill ha hjälp med att sätta in en högerhängd ytterdörr. Pris på montering och när detta kan göras. Mått 2100 x 1000 cm Catarina

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.