Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp från mattläggare i Malmö

En mattläggare tar man hjälp av för att lägga ut olika sorters mattor. Den vanligaste mattan man lägger in som privatperson idag är heltäckningsmatta som kommit tillbaka starkt sedan försäljningssuccén på 70-talet. Men framför allt används olika sorters mattor i offentliga miljöer och industrier. Det krävs oftast kunskap om mattläggning som hur underlaget ska se ut, hur mattan ska fästas osv så det kan vara väl värt att anlita en mattläggare för att få mattan utlagd på rätt sätt och därmed säkerställa livslängden på den.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Mattläggning

  Behöver få lagt vinylmatta i badrum 266x240. matta inköpt. badrum förberedd.

  Malmö
 • Mattläggning

  Vill lägga en matta i min båt. Tygmatta som tål vatten

  Malmö
 • Mattläggning

  Heltäckningsmatta ca 20 m2 ska ej limmas Gärna i december

  Malmö
 • Mattläggning

  Har 3 små toaletter på ca 1×1 kvm (kanske inte ens de) som behöver nya mattor eller lägga klinkers. . . . ska va enkelt att städa. Detta är på en dansstudio så jobbet göras från och med v 51 fram till mitten av januari då den är stängd.

  Malmö
 • Mattläggning

  Trappa i 90 grader med 14 trappsteg som ska kläs ovanpå med en matta. I framkant på varje trappsteg finns redan en distansbräda som sticker upp ca 5 mm och mattan ska läggas uppe på själva trappsteget och möta den distansbrädan, ej täcka den.

  Malmö
 • Mattläggning

  Jag vill lägga en vinyl eller linoleum ovanpå klinker i ett kök på ca 10 kvm. Så lite åverkan på klinker och lister som möjligt då det är en hyresrätt och jag måste kunna återställa.

  Malmö
 • Mattläggning

  Jag ska flytta till en hyreslägenhet som har klinker i köket men kan inte ha det av olika anledningar. Jag vill lägga en matta ovanpå, tex Forbo Klick, med så lite åverkan som möjligt på klinker, tröskeloch lister. Gärna nåt mjukt och isolerande mellan klinker och klick.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.