Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en mattläggare i Malmö

En mattläggare tar man hjälp av för att lägga ut olika sorters mattor. Den vanligaste mattan man lägger in som privatperson idag är heltäckningsmatta som kommit tillbaka starkt sedan försäljningssuccén på 70-talet. Men framför allt används olika sorters mattor i offentliga miljöer och industrier. Det krävs oftast kunskap om mattläggning som hur underlaget ska se ut, hur mattan ska fästas osv så det kan vara väl värt att anlita en mattläggare för att få mattan utlagd på rätt sätt och därmed säkerställa livslängden på den.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Mattläggning

  Hej! Jag behöver installera en gummimatta i en kylbils lastutrymme. Denna ska även täcka en del av sidorväggarna och dörrar.

  Malmö
 • Mattläggning

  Mattlägning på källartrappa. Ca 10,5 kvm yta.

  Malmö
 • Mattläggning

  Lägga redan inköpt heltäckningsmatta i uterum.

  Malmö
 • Mattläggning

  Hej Vi vill byta våtrumsmattan i vårt badrum. Toalett, vask och dusch behövs ej bytas. Om det reducerar priset på arbetet kan vi tänka oss att montera in en tät duschkabin, annars är det bara fokus på mattan.

  Malmö
 • Mattläggning

  Läggning av heltäckningsmatta i tre rum i fil i källare på befintligt torrt klinkergolv, totalt ca 50 kvm samt beklädnad av stegen i källartrappa med samma matta. Rummen är 4x6m, 4x4m respektive 4,5x2,3m och rummen som är 4m breda är lite knappt 4m (ca 395 cm) så det räcker med standardbredd på mattrulle om 4m med lite marginal. Vi vill lägga en ullmatta från Edel carpets som heter Sora och har fått pris på 420 kr/kvm för denna.

  Malmö
 • Mattläggning

  Vi vill lägga slitstark matta i källartrapp och eventuellt gången i källaren. Mattan kan vara sisal eller en mjukare variant. Trappan är i nuläget betong där vi knackat bort kakel.

  Malmö
 • Mattläggning

  Hej Ösnkar inläggning av heltäckningsmatta i källare (torr! ). Mått:ca 3900*9000 mm Underlag:

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.