Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp och prisförslag på markarbeten i Stockholm

Markarbete är en av de viktigaste delarna i samband med exempelvis nybyggnation av villa men det är också en av de delarna som är svårast att kalkylera då markens beskaffenhet påverkar hur mycket jobb som krävs. Vanliga markarbeten förutom schaktning inför grundsättning är även att dränera runt omkring huset och skapa avrinning åt "rätt håll" på tomten. Andra vanliga markarbeten är grävning för dagvattensystem samt trädgårdsplanering. Omfattande markarbeten är normalt inget man gör själv utan det krävs förutom en maskinpark som de flesta inte har tillgång till även dokumenterad kunskap att kunna operera maskinerna. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Dränering

  Hej, Jag har en villa i Hässelby som behöver dränering. - Antal rum 7 - Boarea 112 - Biarea 80 - Tomtarea 810 - Byggår 1982 Vänligen kontakta mig via email om ni behöver mer information. Mvh, Ryan

  Stockholm
 • Dränering

  Behöver gräva ett dike för häck. 50cmx50cm. Totalt max 10 m.

  Stockholm
 • Dränering

  Vi behöver gräva ut på baksidan av huset, evt bygga betongvägg under en del av garaget för att stötta och vi behöver dränera om (total ~38 40 m).

  Stockholm
 • Dränering

  BRF fastighet i centrala Sthlm. Fuktskador i källarplan samt mögellukt i densamma.

  Stockholm
 • Dränering

  Vi har ett dike som ligger mellan våra bostäder/radhus och naturreservatet Grimstaskogen. Detta dike skulle behöva grävas ur mer, då det har vuxit igen för mycket och hinner på en säsong bli så igenvuxet att dräneringen inte fungerar och det blir på olika ställe översvämning eller åtminstone stående vatten i långa perioder i folks trädgårdar. Diket är ca 1 meter brett.

  Stockholm
 • Dränering

  Gräva upp gräsmatta för att identifiera vattenläcka av inkommande vatten till villafastighet. Läckan c:a 5-7 meter från husvägg och c:a 5 meter från kommunens vattenpost. Har blivit synlig då en del av gräsmattan blivit vattensjuk (c:a 1,5 meter i diameter).

  Stockholm
 • Dränering

  Dränering av villa ca 80 m2 i Enskede gård. Villan är byggd 1949 och har sannolikt inte dränerats sedan dess. Halva källarplan ligger ca 1 m under jord.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.