Register

GRATIS TJÄNST

Innertaksarbeten i Stockholm

Många som renoverar har en tendens att glömma hur innertaken ser ut. Det är synd om man gjort om hela rum och kvar finns ett sunkigt innertak som drar ner helheten i rummet. Man tror det inte men ett snyggt innertak avgör upplevelsen för rummet oavsett om det är innertak av skivmaterial, gipsskivor eller träpanel.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Innertak / Undertak

  Inköp och montering av limträbalk samt 4 pelare. Jag har rivit några väggar för att få till en öppen planlösning och behöver få upp en limträbalk och pelarna innan nytt innertak kommer upp.

  Stockholm
 • Innertak / Undertak

  Jag har rivit några väggar för att skapa öppen planlösning för kök och vardagsrum. På samma våningsplan finns sovrum och blivande walk in closet samt hall. Jag tar gärna emot offert på att ta bort nuvarande innertak och sätta upp ett nytt i form av gipsplattor.

  Stockholm
 • Innertak / Undertak

  Tak på nerdervåningen sviktar när någon går på ovanvåningen. Behöver eventuellt förstärkas.

  Stockholm
 • Innertak / Undertak

  Hej! Vi har köpt ett radhus i betong från 1951 i Björkhagen där vi behöver hjälp med att putsa ett innertak i vårt blivande vardagsrum. Vardagsrummet är ca 30m2 och den tidigare putsen är nedknackad efter en åtgärdad vattenskada.

  Stockholm
 • Innertak / Undertak

  Vårt tak läcker in vatten nära ett takfönster. Tidigare ägare har tydligen spacklat igen ett hål vid fönstret, satt dit en spånskiva och målat om hela rummet och således dolt felet. Önskar hjälp med besiktning och dokumentation av skadan samt uppskattning/offert på vad en renovering kan kosta.

  Stockholm
 • Innertak / Undertak

  Vill plocka bort sänkt innertak i lgh på Södermalm anno 1913 för att återfå originella takhöjden. Har öppnat upp hål i taket i ett av rummen och mätt upp ca 30 cm ihåligt utrymme, i utrymmet finns elkablar som kommer behövas snyggas till lite. Det sänkta innertaket är uppsatt med metallfästen i väggen.

  Stockholm
 • Innertak / Undertak

  Bygga nytt innertak och installera spotlights på 50x50 kvm.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.