Register

GRATIS TJÄNST

Hitta glasmästare i Uppsala

En glasmästare jobbar med glas och mer specifikt med tillskärning och montering av glas. Vanliga jobb är byte av rutor i fönster och dörrar, tillverkning och montering av olika speglar och inglasning av balkonger eller uterum. Den här typen av jobb kräver oftast en yrkesman då det krävs speciell utrustning för att skära till glaspartier.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Glasmästare

  Behöver hjälp med att byta några trasiga fönsterrutor i en lägenhet. Exakta mått tar jag på torsdag, men behöver veta ungefärligt pris nu.

  Uppsala
 • Glasmästare

  Glassa in en sida på verandan

  Uppsala
 • Glasmästare

  Jag har ett spegelskåp i badrummet av den utgångna modellen Hafa Quiq. Den ena skjutdörren, som är ca 56x24 cm och gjord av glas, är sprucken runt handtaget, varför den måste bytas ut och repareras. Men för att göra det måste man få ut dörren ur spegelskåpet till att börja med.

  Uppsala
 • Glasmästare

  Vi har byggt upp en hall med glasväggar och glastak. Vi ser att det runnit vatten igenom å bildat mögel. Vi behöver åtgärda detta och se över att möglet inte sprider sig.

  Uppsala
 • Glasmästare

  Ett glasfönster på en dörr har gått sönder och behöver ersättas. Fönstret är kvadratiskt och ca 40x40 cm. Det är ett specifikt glas så jag skulle behöva att någon först kommer och kollar om det går att ersätta med exakt samma glas.

  Uppsala
 • Glasmästare

  Hej, Går det att sätta isolerglas i en träbåge som idag har enkelglas Det rör sig om 4 st fönster 650 x 1450 och eventuellt 4 fönster med lägre höjd. Huset finns på en ö i Stockholms skärgård så jag räknar med att komma med innerbågarna.

  Uppsala
 • Glasmästare

  Jag vill ha två speglar uppsatta i mitt badrum. Måtten är ca 90x115 cm och de ska sättas upp med en mjukfog mot kaklet. Det behövs noggrann måttagning.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.