Register

GRATIS TJÄNST

Duktiga byggare i Helsingborg

Ett byggprojekt kan omfatta många olika yrkesgrupper, välj gärna någon av underkategorierna för att bättre specificera vilken typ av jobb som skall göras.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Byggare

  Hejsan, Jag har stuckaturlim på två väggar, väggarna är 3-5 meter långa med 3 respektive 2 "stuckaturfyrkanter". Jag kommer ta bort själva stuckaturen själv, men limmet behöver filas ner och att det därefter spacklas samt tapetseras. Så inget stort arbete, men ändock.

  Helsingborg
 • Byggare

  Jag behöver hjälp med att bygga ut min befintliga garderob. Längd 3m, höjd 2,70m, djup 1,2m. Skjutdörrar på ca 2,4m höjd.

  Helsingborg
 • Byggare

  Vi behöver hjälp av en ergaren byggentreprenör eller hantverkare. Idag har vi gamla oisolerat garage med 3*10,8 meter. Vi vill byta till 5*10,8 meter garage med isolerat.

  Helsingborg
 • Byggare

  Vi behöver ersätta våra 15 sopskåp med nya. Skåpen är anpassade efter de mått vi behöver. Det är en lång rad med skåp, vägg emellan och dörr fram.

  Helsingborg
 • Byggare

  Bygg av plank 46m runt trädgård. Arbetet innefattar bortforsling av befintlig häck (ca 50cm hög) och sedan ska träplank byggas. 180cm högt.

  Helsingborg
 • Byggare

  Hej, Är intresserad av att bygga en vägg med en dörröppning. Där väggen ska stå finns redan ett staket (höjd 100cm och längd 480 cm) och plats för dörröppning 73cm. Tänkte bygga in staketet i väggen.

  Helsingborg
 • Byggare

  Hål i väggen efter inspektion vattenrör som behövs sättas igen.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.