Register

GRATIS TJÄNST

Brunnsborrning i Lund

I begreppet brunnsborrning återfinns framför allt två olika sorters borrningar: borrning av vattenbrunn eller energibrunn. Vattenbrunnar borras för dricksvatten där det inte finns kommunala system och energibrunnar för att utvinna värme ur berggrunden= Bergvärme för uppvärmning av bostäder. Oftast finns också kompetens inom pumpinstallationer och reningsfilter inom de flesta företagen. Det är bra att välja ett företag som är certifierat som brunnsborrare då den expansiva marknaden som varit inom detta område de sista åren alltid riskerar att dra med sig mindre seriösa företag. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Brunnsborrning

  Hej Jag har ett hor utanför Lund som behöver brunn ,jag vill bara veta hur mycket kommer att kostar mig

  Lund
 • Brunnsborrning

  Jag vill borra en vattenbron.

  Lund
 • Brunnsborrning

  Dricksvattenborrning i häckeberga

  Lund
 • Brunnsborrning

  Vad kostar det att borra en brunn 45-50 meter genom jord och lera till Kalcitrik sandsten från yngre Krita. I lund, med en dimension som passar småskalig bevattning?Tanken är också att ha en lätt porlande bäck med uppsamlande dammar och vattensystem.

  Lund
 • Brunnsborrning

  Borra brunn 45-50m ner genom jord och lera till Kalcitrik sandsten (yngre Krita). Utanför Lund. Dimension = småskalig bevattning.

  Lund
 • Brunnsborrning

  Hej vil vill ha en brunn för bevattning av trädgård. Det finns vatten på ca 4,5 meter. Vi bor i Veberöd och det är sandmark där.

  Lund
 • Brunnsborrning

  Kan man borra igenom ett befintligt foderrör i en djupvattenborra?Vi håller på att byta från en ejektorpump till en djupbrunnspump, borran är 3” . Mvh Elisabet Lind lisa. lind@hotmail. se

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.