Register

GRATIS TJÄNST

Brunnsborrning i Göteborg

I begreppet brunnsborrning återfinns framför allt två olika sorters borrningar: borrning av vattenbrunn eller energibrunn. Vattenbrunnar borras för dricksvatten där det inte finns kommunala system och energibrunnar för att utvinna värme ur berggrunden= Bergvärme för uppvärmning av bostäder. Oftast finns också kompetens inom pumpinstallationer och reningsfilter inom de flesta företagen. Det är bra att välja ett företag som är certifierat som brunnsborrare då den expansiva marknaden som varit inom detta område de sista åren alltid riskerar att dra med sig mindre seriösa företag. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Brunnsborrning

  Jag skulle vilja ha en vattenbrunn (drickbar vatten) i trädgården. Brunnen skall inte bli kopplat till huset (har kommunalt vatten). Specificera om ni kan hjälpa med ansökan till Kommunen, när kan jobbet påbörjas efter beslut och hur längre det pågår.

  Göteborg
 • Brunnsborrning

  Behöver borra egen brunn i Säve, Göteborg. Kuperad fastighet om 1800 kvm. 180 kvm, fyra personer, pool.

  Göteborg
 • Brunnsborrning

  Hej Har en borrad jordvärme anläggning som är installerad av förre ägaren. Det har under hela vår tid som vi har ägt fastigheten (18år) sjunkit på en punkt i gräsmattan. Nu skall vi anlägga en större altan och har då grävt i närheten av den ytan som sjunker.

  Göteborg
 • Brunnsborrning

  Jag vill ha hjälp med att borra en nya brunn till ett befintligt hus. Det skall vara en totalentreprenad. Det skall ingå totalt ansvar från att planera brunnsborrningen, borra brunnen, installera och garantera min 100l/h tillrinning med en tjänlig vattenkvalitet utan anm.

  Göteborg
 • Brunnsborrning

  Behöver borra en vattenbrun på arrenderad mark av Gbg kommun där har jag min stuga

  Göteborg
 • Brunnsborrning

  Det är en obebyggd tomt på 1333 kvm det jag tänkte bygga ett hus på 90 kvm. Det måste borras efter vatten samt avlopp. Det ligger i Olofstrp, stora älsjövägen 115 postnummer 424 70

  Göteborg
 • Brunnsborrning

  Efter att våran grävda brunn sinat ett par gånger nu tror vi att det är dax att borra en ny brunn. Vi är 4 personer som bor i en villa på 150kvadrat totalt som ligger lite utanför Hisings Kärra . Vi installerade nyss ett vattenfilter som vi tror är orsaken till att brunnen sinar för annars är det bra tillrinning i brunnen.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.