Register

GRATIS TJÄNST

Betong & armering i Stockholm

Exempel på betongarbete kan vara gjutning och armering av grund, putsning av väggar, bilning av betongplattor och renovering av betongtrappor. Det är ofta ett ganska tungt jobb som kräver speciellt utrustning och kompetens så de allra flesta väljer att lägga ut den här typen av jobb på yrkesmän. Det är av yttersta vikt att arbeten inom betong utförs på ett korrekt sätt då man kan äventyra både hållfasthet och funktion på konstruktionerna annars.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Betong / Armering

  Hej Vi bor på Beckombergavägen i Norra Ängby. Ett av rummen i källaren håller vi på att renovera och skulle behöva hjälp med att bila upp, isolera, lägga värmeslingor och gjuta nytt golv. Rummet är ganska precis 4x4 meter och nås via källartrappa eller via ett fönster i rummet.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Hej, jag har två stycken betongskivor i mitt kök som är missfärgade, suger åt sig smuts och är svåra att rengöra. Gissar att de skulle behövas slipas och ytbehandlas. Den ena fungerar som diskbänk, den andra som en vanlig köksyta/bänk.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Vi har fått en sprickbildning, förmodligen rostskador på armeringsjärn, i en betongbalk i garagetaket vid garagets tvättplats. Behöver lagas.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Hej, Vi bor i Stockholm och det finns en ganska stor spricka i betongtrappan på framsidan (till framdörren) av vårt hus som måste lagas. Vi ska snart sälja vårt hus och ska ha visningen om några veckor så vill helst ha det lagat så fort som möjligt.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Har en gjuten köksbänk av okänt material. Den har blivit fläckig och behöver slipas innan försäljning av lägenhet.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Har en parkering som är gjord av en ram i betong fylld med med grus. Betongen har spruckit på flera ställen och behöver laggas. Det är ett större hål på ca en halvmeter i diameter och en stor spricka på ca 2-3 dm.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Betongen på framkanten av balkong på radhus i betong spricker runt armering / räcke. Det är ca 6 m. Räcke behöver demonteras och ställning krävs.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.