Register

GRATIS TJÄNST

Bygga altan i Malmö

En altan står högt på önskelistan för de flesta husägarna då det är en fristad och oas på somrarna. Med isolering och inglasning så har man möjlighet att vistas året runt i uterummet. Det är viktigt att man planerar altanbygget noga och och tänker på saker som: vill jag ha morgon eller kvällssol, vinterbonat eller ej, hur ska anslutning mellan hus och altan se ut och mycket mer. Vanliga jobb är förutom nybyggnation av altan även diverse renoveringsjobb av befintliga altaner.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Altaner

  Vill ha hjälp att bygga ett inglasat uterum

  Malmö
 • Altaner

  1 . Riva befintliga altan/trall,växter & altantak/takutsprång & lägga ny trall och sätta upp nytt altantak (Baksida ~510cmx370cm) 2. Lägga ny trall samt sätta upp staket (Framsida ~700cm x 200 cm) 3.

  Malmö
 • Altaner

  Slutföra altanbygge på ca 60 kvadratmeter. Reglar klara halvvägs, virke inköpt. Önskar start omgående.

  Malmö
 • Altaner

  Lägga nytt trädäck ca 35 kvadratmeter (7x5 m) trappa runt däcket med 2 trappsteg. Gammalt trädäck är bortplockat, nytt behöver läggas, även reglar. Materialet är redan inköpt.

  Malmö
 • Altaner

  Hej! Jag söker en firma som kan hjälpa mig med min uteplats i Husie, Malmö, och undrar om ni har möjlighet att ge en offert på nedanstående?Jag bor i bostadsrätt och har därför inte ROT-avdrag för snickeriet, men eventuellt RUT-avdrag för grävandet.

  Malmö
 • Altaner

  Vi köpte hus i höstas och behöver hjälp med att byta ut den träaltan som finns på ovanvåningen, eftersom träet är gammalt och har börjat ruttna. När den gamla altanen plockas bort hade vi också behövt hjälp med att slipa och måla plåten undertill, innan ny altan byggs ovanpå.

  Malmö
 • Altaner

  Hej! Vi bor i ett parhus i Malmö och tänkte bygga ett uterum samt altan som vi tänkte ska vara klar till sommaren, senast 20 juni. Uterummet ska vara cirka 15kvm och altanen cirka 25kvm.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.