Register

GRATIS TJÄNST

OFFERTFÖRFRÅGAN FRÅN RöRMOKARE i Uppsala

Är du i behov av att komma i kontakt med olika vvs-firmor kring Uppsala? Kvalitetssäkrade vvs-företag lämnar anbud på arbetet du vill ha gjort. Tjänsten är helt gratis och enkel att använda. Genom vår offertförmedling kommer du spara timmar på att slippa jaga upptagna rörmokare som ändå inte har tid att hjälpa dig.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Visar rörmokare i Uppsala

AB Infjärdens Värme

Björkg 9, Uppsala

018 - 156930

Företaget finns på nio platser i landet och har två dotterbolag. Det grundades 1947 och började expandera 1962. Flertalet uppdrag har utförts i Sverige, men också i utlandet. Företaget arbetar med VVS, industri och verkstad, sprinklersystem och energi. Tillverkning av utrustning för industrin och installation av sprinklersystem ingår i verksamheten. Kundkretsen är främst industri och företag.

Ändra uppgifter

J.F. Jansson Rör AB

Svartbäcksgatan 65, Uppsala

018 - 202100

Företaget grundades 1912 och har två underavdelningar - Comfort, som säljer och installerar pooler, värmepumpar och badrum, och Rörentreprenad, både nyproduktion och renovering, för företag, landsting, kommuner, privatpersoner, fastighetsägare och industrier. Företaget ligger i Svartbäcken i centrala Uppsala.

Ändra uppgifter

Radiator VVS AB

Fyrisvallsgatan 22, Uppsala

018 - 134444

Företaget har kontor på åtta orter i Sverige, men även kontor i Norge och två dotterbolag. Verksamheten inkluderar uppdrag inom vatten, värme, avlopp, kyla och gas i mellersta Sverige. Dessutom utförs installationer av industrirör.

Ändra uppgifter

TKI Teknikinstallationer AB

Kristallen, Uppsala

018 - 686410

Företag med kontor på flertalet orter i mellersta och Norra Sverige. Huvudkontoret ligger i Umeå. Verksamheten handlar främst om luftbehandling, sprinklersystem och VVS, bland annat värmeåtervinning, luftkonditionering och kyla för industri.

Ändra uppgifter

Östervåla VVS-Service AB

Fyrisvallsgatan 11, Uppsala

018 - 500245

Företaget ingår i en koncern som ägs av Värme och Sanitet i Västmanland AB och grundades 1977. Företaget utför arbeten inom pumpar för grundvatten och värme, vattenreningsanläggningar, solfångare, ved- och spannmålspannor och hydroforer/hydropress. Verksamhetsområdet är Mälardalen, delar av Gästrikland och hela Uppland och kunderna innefattar privatpersoner, kommun, landsting och företag.

Ändra uppgifter

Abkar Rör

Altfiolvägen 15, Uppsala

018 - 121750

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Sthlm

Verkstadsgatan 11, Uppsala

018 - 650000

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Hållnäsgatan 3, Uppsala

010 - 4753770

Ändra uppgifter

Ringhs Rörsvets i Uppsala AB

Seminariegatan 12, Uppsala

018 - 500510

Ändra uppgifter

Teubers Rör AB

Fyrislundsg 28, Uppsala

018 - 250554

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Bolandsgatan 15 G,75323 Uppsala, Uppsala

018 - 691200

Ändra uppgifter

Fritextsökning

Du kan söka på region eller företagsnamn i fältet nedan.

Finansiering

Behöver du låna pengar till din renovering så har vi sammanställt en artikel som redogör vilka olika alternativ som finns att tillgå

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.

Statistik

I Uppsala kommun fanns det 2008 5724 verksamma inom byggverksamhet bland totalt 89748 arbetande. Hantverkartätheten var 6,38%

Skapa offertförfrågan

Om anslutning till vatten och avslopp i Uppsala
Du betalar en avgift för vatten och avlopp till Uppsala Vatten.
Detta gör du för att det ska täcka de kostnader som uppstår för produktion och distribution av dricksvatten, samt avledning och rening av avloppsvatten.

Om du vill ansluta till det kommunalt vatten och avlopp, måste du betala en anläggningsavgift (detta är en engångskostnad).
Därefter betalar du en brukningsavgift, för användning av vattnet och avloppet. Brukningsavgiften beror på hur många kubikmeter dricksvatten och avloppsvatten du använder.

Läs mer på Uppsala Vattens hemsida!

Hitta butiker som säljer VVS-material och tillbehör
I Uppsala finns det flera butiker som säljer allt från VVSer, till Badrumstillbehör. I Boländerna hittar du, bland andra, Beijer Byggmaterial och Byggmax, samt K-rauta hittar du ute vid Husbyborg.
Alla tänkbara verktyg och tillbehör hittar du hos Ahlsell, som också ligger i Boländerna, tillsammans med Dahl Sverige AB.