Register

GRATIS TJÄNST

OFFERTFÖRFRÅGAN FRÅN RöRMOKARE i Karlshamn

Lägg dina vvs-problem i våra händer. Vi hjälper dig att hitta en rörmokare i Karlshamn. Hantverkare.se förmedlar alltså kontakten mellan dig och de anslutna företagen och de får möjlighet att lämna offerter på arbetet. Vi har tusentals anslutna rörmokare och andra företag så det är väldigt sannolikt att vi kommer att hitta rörmokare snabbt som hjälper dig.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Visar rörmokare i Karlshamn

AB Tor Strömbergs Rörarbeten

Borgvägen 11, Asarum

0454 - 321559

Företaget utför arbeten för både privatpersoner och företag, till exempel bostadsrätter, skolor och villor. Verksamhetsområden inkluderar bland annat service och underhåll, nyinstallation och pannbyten. Företaget ligger i Asarum och handhar alla sorters arbeten inom VVS.

Ändra uppgifter

Anders Erikssons VVS AB

Box 284, Karlshamn

0454 - 50770

Företaget etablerades 1992 och utför bland annat reparationer, renoveringar och nyinstallationer inom VVS och värmesystem. Kontoret ligger i Asarum, och verksamheten täcker Karlshamn med omnejd. Arbeten utförs på större som mindre fastigheter och för både företag och privatpersoner.

Ändra uppgifter

Brorssons VVS-Service AB

Vittskövlevägen 33, Mörrum

0454 - 329146

Företaget utför arbeten för både privatpersoner och företag och verksamheten inkluderar nyinstallationer, entreprenadarbeten, service och reparationer. Arbetar bland annat med vattenrening, golvvärme, ved- och pelletsvärme och badrum och kök. Verksamhetsområdet är Blekinge och norra Skåne, med huvudkontoret i Mörrum.

Ändra uppgifter

Carlshamns Rörteam AB

Erik Dahlbergsv 101, Karlshamn

0454 - 300968

Företaget handhar både nybyggen och renoveringar och går att anlita som jourkontakt. Verksamheten inkluderar VVS-arbeten, installation av värmepumpar och licenssvets. Kontoret finns på Munkahusvägen.

Ändra uppgifter

J. Mattssons VVS AB

Pilvägen 14, Karlshamn

0454 - 17712

Familjeföretag med kontor i stadsdelen Rosenkällan. Företaget arbetar inom bland annat värmepumpar och -pannor, badrumsrenovering och licenssvets. Verksamheten täcker Karlshamn med närområden och både privatpersoner och företag.

Ändra uppgifter

L.J. Oljeledningar AB

Smidesvägen 5, Asarum

0454 - 329290

Ändra uppgifter

Strångert Värme och VVS AB

Torarpsvägen 92, Asarum

0454 - 320260

Ändra uppgifter

Värme & Vatten i Svängsta AB

Hemsjöv 1622, Svängsta

0454 - 323090

Ändra uppgifter

Fritextsökning

Du kan söka på region eller företagsnamn i fältet nedan.

Finansiering

Behöver du låna pengar till din renovering så har vi sammanställt en artikel som redogör vilka olika alternativ som finns att tillgå

Kommuninformation

Karlshamns kommun återfinns i Blekinge och har ca 30900 invånare. Karlshamn är en gemytlig handelsstad med mysiga gränder och torghandel. Den industriella verksamhet som mer än någon annan har gjort kommunen känd är förädlingen av brännvin och sprit.

Statistik

I Karlshamns kommun fanns det 2008 933 verksamma inom byggverksamhet bland totalt 12459 arbetande. Hantverkartätheten var 7,49%

Skapa offertförfrågan