Register

GRATIS TJÄNST

Ställningsbyggare i Malmö

En ställningsbyggare monterar byggnadsställningar för de andra yrkesgrupperna på en byggarbetsplats.  Vanligt är att ex.vis målare, snickare behöver ställningar för att kunna utföra sitt arbete. Det krävs kompetens för att veta vilka ställningar som sla användas för vilka ändamål, beräkningar som stöder val av ställning ska kunna utföras av en ställningsbyggare också. Arbetet utförs av naturliga skäl på hög höjd och en bra fysik är viktigt att ha.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Montera / Bygga ställning

  Ställning för takbyt 2gavlar 1 sida(4m hög )

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Montering av följande vedskjul:https://www. bauhaus. se/vedforvaring-biohort-woodstock-150-silver https://www. bauhaus. se/vedforvaring-biohort-woodstock-230-silver

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Vi är en bostadsrättsförening som behöver hjälp med att förankra vår nya paviljong (Palermo 3600). Vi har en uteplats med marksten.

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Vi bor i ett radhus från 50-talet i Ulricedal i Malmö och ska lägga om taket. Vi behöver en ställning på båda sidor av huset. Det är 1 och 1/2-plan med en våning mot framsidans fasad och 2 våningar med balkong, uterum och altan på baksidan.

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Önskar offert på montering och demontering av ställning för byte av tak + fraktkostnader. huset ett 1,5 plans villa läng 11 meter x bredd 9,5 meter, höjd till takfot 4 meter och höjd till nock 7 meter

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Demontering av1 st trasig markis 500x300 cm och 2 st fönstermarkis 210x70 cm, samt montering av nya markiser med samma storlek

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Vi behöver byggnadsställningar på två sidor av huset, gavlar, för målning av fasad under två till tre veckor med start den 13 juli.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.