Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med skorstensrenovering i Stockholm

Att renovera sin skorsten är en viktig och nödvändig sak när tiden slitit för mycket på skorstenen. Om skorstensrenovering inte sker i tid finns det risk för brand och det skall man givetvis ta på allvar. Det finns normalt två olika typer av skorstensrenovering: Den första metoden är Glidgjutning som innebär att man täcker insidan av skorstenen med ett keramiskt material. Den andra metoden är att man monterar dit en ny rökkanal i form av ett insatsrör i rostfritt material.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Årsta Plåtslageri, AB

Adress: Hardemogatan 3, BANDHAGEN
Telefon: 08865010

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Ålstens Plåtslageri AB

Adress: Höglandstorget 5, BROMMA
Telefon: 08266240

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Welldon Plåtslageriservice

Adress: Döbelnsgatan 52 bv, STOCKHOLM
Telefon: 08157605

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Senast inkomna jobb

 • Kamin & Skorsten

  Vi har köpt ett hus som vi ännu inte har fått tillträde till där det står en frisående kamin i koppar med murad grund mitt i vardagsrummet som vi vill ta bort. Huset är från 20 talet och den passar inte riktigt in. Vi vill alltså bara ta bort kaminen och inte installera en ny

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Hej Vill installera en braskamin i en lägenhet BV Det har tidigare stått en kakelugn i lägnehetwn. Det finns kakelugnar i alla andra lägenheter i fastigheten. Men antar att det krävs renovering av rör/skorsten.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Hej! Jag är på jakt efter någon som kan utreda en potentiell rökkanal. Det ska finnas en som i huset som har renoverat sin rökgång och installerat en kakelugn vad jag vet.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Efter inköpet av fastigheten/villan vill vi provtrycka skorstenen. En skorsten, tre eldstäder i tre plan.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Hej! Jag behöver reparera skorsten, ca 1 meter lång. Huset byggt 1918.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Vi bor i en lägenhet på nedre botten i ett femvåningshus och behöver hjälp med att täta tre st rökkanaler - en till köksfläkt och två till kakelugnar. Vet ej om rör eller tätningsmassa är bäst metod för kanalerna. Måste sannolikt inspekteras.

  Stockholm
 • Kamin & Skorsten

  Vi har köpt en lägenhet där vi nu undersöker om det finns förutsättningar att sätta in en kakelugn i ett av rummen. Om vi får veta att det finns förutsättningar från föreningen skulle vi då behöva hjälpa med att undersöka hur och vilka begränsningar för att sätta in en fungerande kakelugn i lägenheten. Som det ser ut just nu är planen att arbetet ska utföras i mitten av oktober 2021.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.