Register

GRATIS TJÄNST

Hitta och montera ställningar i Malmö

Ställningar är idag ett väldigt viktigt verktyg när man bygger. Många jobb kan inte utföras utan att ställningar är monterade och de måste även vara monterade på rätt sätt för att garantera säkerheten för de som jobbar på ställningarna. För att kunna bygga ställning måste man veta hur infästningar ska göras och kunna räkna på vilka laster som ställningen ska tåla så detta är ett kvalificerat arbete som man absolut inte ska ge sig på utan kunskap och erfarenhet. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Februari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Montera / Bygga ställning

  Montering av följande vedskjul:https://www. bauhaus. se/vedforvaring-biohort-woodstock-150-silver https://www. bauhaus. se/vedforvaring-biohort-woodstock-230-silver

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Vi är en bostadsrättsförening som behöver hjälp med att förankra vår nya paviljong (Palermo 3600). Vi har en uteplats med marksten.

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Vi bor i ett radhus från 50-talet i Ulricedal i Malmö och ska lägga om taket. Vi behöver en ställning på båda sidor av huset. Det är 1 och 1/2-plan med en våning mot framsidans fasad och 2 våningar med balkong, uterum och altan på baksidan.

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Önskar offert på montering och demontering av ställning för byte av tak + fraktkostnader. huset ett 1,5 plans villa läng 11 meter x bredd 9,5 meter, höjd till takfot 4 meter och höjd till nock 7 meter

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Demontering av1 st trasig markis 500x300 cm och 2 st fönstermarkis 210x70 cm, samt montering av nya markiser med samma storlek

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Vi behöver byggnadsställningar på två sidor av huset, gavlar, för målning av fasad under två till tre veckor med start den 13 juli.

  Malmö
 • Montera / Bygga ställning

  Byggställning runt hela huset (fasaden ska målas). Större villa i Malmö, ca 15 m upp t taket, huset är ca 12-13 m på varje sida. Vill ha den uppe 1 månad, med start i maj

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.