Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga väggar

Uppsättande av nya väggar är ett av de vanligaste jobben som landar här. Det krävs en viss kompetens för att utföra detta och många väljer därför att ta hjälp av snickare för att bygga innerväggar. Tänk efter ordentligt innan och ta fram en skiss på hur du vill att rummet ska se ut, kanske krävs det nya elinstallationer och ska väggen ha en dörr, vart placeras den osv?

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Innervägg - välj stad

Några utvalda företag

Flex Systemväggar AB

Adress: Box 1412, ÖREBRO
Telefon: 019100230

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Golv & Vägg i Mora AB

Adress: Skålmyrsvägen 31, MORA
Telefon: 025013155

Medlem av Sveriges Byggindustrier

H Lewéns Golv & Vägg AB

Adress: Nygård Pl 2, TÄBY
Telefon: 0851013745

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Innervägg

  Vi behöver hjälp med att få upp en innervägg, utan el och med en dörr. Väggen kommer vara max 5 meter lång. Behöver inte målas.

  Stockholm
 • Innervägg

  Renovering av målning, spackla Golvläggning

  Helsingborg
 • Innervägg

  Jag vill ta ned väggar för två små rum på vår övervåning och sedan göra om och sätta upp väggar igen så att ett av rummen blir större. Jag vill samtidigt lägga nytt golv på hela övervåningen. Då jag inte har tillgång till huset ännu, vi tillträder 1 juli, är måtten väldigt uppskattade.

  Umeå
 • Innervägg

  Skulle vilja ha hjälp med att byta föster 8- 9 st ta ner innerväggar o isolera o sätta nya innerväggar fastigheten är en sommarstuga på 45 kvm

  Hörby
 • Innervägg

  Vi ska flytta i augusti och skulle vilja göra om övervåningen som nu består av 3 rum och ett allrum. Allrummet vill vi göra om till ett fjärde sovrum vilket innebär att en vägg med dörr behöver sättas upp (längs med trappa och förankra med nästa vägg. Det nya rummet samt hallen ska målas om samtidigt.

  Kungsbacka
 • Innervägg

  Sätta upp en innevägg om ca 4 x 2,5 meter. Väggen får inte vara permanent utan behöver vara av sådant slag att den fästs utan åverkan på golv, väggar och tak. Väggen behöver också ha en dörr.

  Sollentuna
 • Innervägg

  Sätta upp en industrivägg samt bygga en liten vanlig vägg mellan befintlig vägg och industriväggen. Takhöjden är 2,67 och totala bredden 3,52.

  Linköping