Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga väggar

Uppsättande av nya väggar är ett av de vanligaste jobben som landar här. Det krävs en viss kompetens för att utföra detta och många väljer därför att ta hjälp av snickare för att bygga innerväggar. Tänk efter ordentligt innan och ta fram en skiss på hur du vill att rummet ska se ut, kanske krävs det nya elinstallationer och ska väggen ha en dörr, vart placeras den osv?

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Innervägg - välj stad

Några utvalda företag

Flex Systemväggar AB

Adress: Box 1412, ÖREBRO
Telefon: 019100230

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Golv & Vägg i Mora AB

Adress: Skålmyrsvägen 31, MORA
Telefon: 025013155

Medlem av Sveriges Byggindustrier

H Lewéns Golv & Vägg AB

Adress: Nygård Pl 2, TÄBY
Telefon: 0851013745

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Innervägg

  Vi önskar offert på att dela av ett rum med uppbyggande av två innerväggar, ena väggen med dörr. Mått:takhöjd 2500 mm, längd vägg 1:

  Järfälla
 • Innervägg

  Hej, Vi skulle behöva hjälp med att bygga minde rum-i-rum, som ska fungera som telefonrum. Vi behöver 4 st med dörr och innermåtten ca 120x100 cm, höjden ca 250 cm. Dessa skulle behövas ljudisoleras då de ska fungera som "telefonbås".

  Göteborg
 • Innervägg

  Vi vill dela upp ett existerande rum till två mindre rum, det ska bli en barnkammare innanför vårt sovrum. Måtten på rummet idag är 5375 x 3345 x takhöjd 2100 och vi tänker oss att vi delar av det så att barnkammaren blir ca 3345 x 2000. Det finns en "klack"/nedsänkt list i taket där spotlights sitter och byggda hörn där ledningar till högtalare dragit som behöver rivas, innervägg med inbyggd skjutdörr sättas upp, det behövs två nya lamputtag i taket (ett per rum) samt nya tapeter och lister.

  Stockholm
 • Innervägg

  Åtgärda väggen där en innerdörr är borttagen, måla taket i köket samt sätta upp taklista i köket, sätta upp hylla mm. på betongvägg, en ny uttag samt flytta en lampa.

  Haparanda
 • Innervägg

  Upplever dålig isolering i vägg mellan mig och min granne, är två väggar. Har ej mått. Skulle vilja ha en tillläggs isolerad vägg på nuvarande väggar som går mellan oss.

  Nynäshamn
 • Innervägg

  Befintliga väggar av masonit och tapet ska avlägsnas helt. Nytt material av gipsskivor ska upp Miljövänliga material ska användas utifrån att det finns en kemikalieöverkänslighet mot lim och viss spackel. Underarbete och Tapetsering är önskvärt.

  Gotland
 • Innervägg

  9kvm I vardagsrum Behöva spackel/ Gips på väggen ( vi ta bort kakel)

  Solna