Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en arkitekt

En arkitekt jobbar med arkitektur och planerar och ritar byggnader. En arkitekt har långt mycket mer än bara designen på byggnaden att hålla reda på. Duktiga arkitekter vet exakt hur man sätter samman design med funktionalitet och konstruktion. Att hitta en duktig arkitekt är inte så lätt alla gånger men vi hjälper dig att komma i kontakt med lokal arkitekt. Ange bara vad du vill ha hjälp med nedan så kommer arkitekter som är intresserade av jobbet att kontakta dig. Du skall alltså inte behöva jaga olika arkitekter utan de får jaga dig istället!

Extern tjänst: Arkitekt Stockholm.nu

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Hitta arkitekt - välj stad

Några utvalda företag

2Karsman Arkitekter AB

Adress: St Eriksgatan 33, Stockholm
Telefon: 0854570520
Familjeföretag som grundades 1995. Projekterar främst ny- och ombyggnad av kommersiella lokaler, till exempel kontor, köpcenter och skolor, men även bostäder. Handhar bland annat design, funktionsplanering och butiksinredningar.

Medlem av Sveriges arkitekter

3dO Arkitekter AB

Adress: Tysta gatan 16, Stockholm
Telefon: 086620135
Företaget grundades 1991 och är beläget på Östermalm i stockholm. Projekt inkluderar till exempel fjällhotell, butiker, privatbostäder, sjukhusavdelningar och delar av lokaler. Arbetar främst med projekt där arkitekturen har en mer framträdande roll.

Medlem av Sveriges arkitekter

Arkitektbyrå RB Arkitektur

Adress: Regeringsgatan 88, Stockholm
Telefon: 0855801414
Företagets verksamhet inkluderar stadsplanering likväl som bostäder, kontor och butiker. Både privata och offentliga uppdrag utförs. Företaget är beläget på Norrmalm.

Medlem av Sveriges arkitekter

Arthur Sundqvist Arkitekter AB

Adress: Timmermansgränd 3, Stockholm
Telefon: 086433411
Arbetar med både hela byggnader och delar därav. Använder både ritningar och modeller. Handhar allt från entreprenad till bygglov och bygghandlingar. Företaget är beläget i centrala Södermalm.

Medlem av Sveriges arkitekter

Block Arkitektkontor

Adress: Tjärhovsgatan 44, Stockholm
Telefon: 086441207
Företaget är lokaliserat på norra Södermalm och handhar allt från bygglov till modeller av arkitekturprojekt. Arbetar även med färgsättning, formgivning, utsmyckning och illustrationer till böcker och skrifter.

Medlem av Sveriges arkitekter

Senast inkomna jobb

 • Arkitekt - Övrigt

  Ska bygga ett runt bord där skivan ska vara av trä och stommen av något material som är runt, tänkt cementliknande där man sedan slipar det slätt. Bordet ska vara helt vitt.

  Stockholm
 • Arkitekt - Övrigt

  Har en bostad på (1 plan) där jag skulle vilja ha en planlösning. Ytan är ca 18x9. 6m och helt öppen.

  Helsingborg
 • Arkitekt - Övrigt

  Rita upp en karta över var vi ska placera vår pool på en ganska bergig tomt i Tyresö som kräver en del sprängning. Ritningen behöver även innehålla kringjobben såsom ny trappa till huset (den gamla behöver rivas), pooldäck, anläggning av gräsmatta, staket, vindskydd, poolhus (teknikhus), ev annat poolhus (att vistas i).

  Tyresö
 • Arkitekt - Övrigt

  Behöver en ritning till ett atterfalls hus.

  Lidköping
 • Arkitekt - Övrigt

  Hej, Jag vill bygga en hylla som kommer att ha båge. storleken är 120 bredd, 150cm höjd och 10 cm djupt. jag kommer att måla den vit.

  Huddinge
 • Arkitekt - Övrigt

  Vi skulle vilja bygga ut med en takkupa på övervåningen, ändra planlösningen på övervåningen, samt öppna upp taket så att det är synliga balkar och takstolar där möjligt. Huset är ett typisk 1,5-plans villa från 70-talet. Övervåningen är ca.

  Skurup
 • Arkitekt - Övrigt

  Har en l8mträbalk i köket som är 6m lång och har dimensionen 90—225 Den bärs upp av en 90/90 stolpe i mitten. Vi vill ta bort stolpen och behöver hjälp med att räkna ut vilken typ av l8mträbalk vi kan byta till om vi tar bort stolpen. Vi har även möjlighet att lägga en ny stople 1. 2 meter från en av väggarna vilket skulle minska spännvidden på balken till 4. 8 meter då.

  Uppsala