Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en arkitekt

En arkitekt jobbar med arkitektur och planerar och ritar byggnader. En arkitekt har långt mycket mer än bara designen på byggnaden att hålla reda på. Duktiga arkitekter vet exakt hur man sätter samman design med funktionalitet och konstruktion. Att hitta en duktig arkitekt är inte så lätt alla gånger men vi hjälper dig att komma i kontakt med lokal arkitekt. Ange bara vad du vill ha hjälp med nedan så kommer arkitekter som är intresserade av jobbet att kontakta dig. Du skall alltså inte behöva jaga olika arkitekter utan de får jaga dig istället!

Extern tjänst: Arkitekt Stockholm.nu

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Hitta arkitekt - välj stad

Några utvalda företag

2Karsman Arkitekter AB

Adress: St Eriksgatan 33, Stockholm
Telefon: 0854570520
Familjeföretag som grundades 1995. Projekterar främst ny- och ombyggnad av kommersiella lokaler, till exempel kontor, köpcenter och skolor, men även bostäder. Handhar bland annat design, funktionsplanering och butiksinredningar.

Medlem av Sveriges arkitekter

3dO Arkitekter AB

Adress: Tysta gatan 16, Stockholm
Telefon: 086620135
Företaget grundades 1991 och är beläget på Östermalm i stockholm. Projekt inkluderar till exempel fjällhotell, butiker, privatbostäder, sjukhusavdelningar och delar av lokaler. Arbetar främst med projekt där arkitekturen har en mer framträdande roll.

Medlem av Sveriges arkitekter

Arkitektbyrå RB Arkitektur

Adress: Regeringsgatan 88, Stockholm
Telefon: 0855801414
Företagets verksamhet inkluderar stadsplanering likväl som bostäder, kontor och butiker. Både privata och offentliga uppdrag utförs. Företaget är beläget på Norrmalm.

Medlem av Sveriges arkitekter

Arthur Sundqvist Arkitekter AB

Adress: Timmermansgränd 3, Stockholm
Telefon: 086433411
Arbetar med både hela byggnader och delar därav. Använder både ritningar och modeller. Handhar allt från entreprenad till bygglov och bygghandlingar. Företaget är beläget i centrala Södermalm.

Medlem av Sveriges arkitekter

Block Arkitektkontor

Adress: Tjärhovsgatan 44, Stockholm
Telefon: 086441207
Företaget är lokaliserat på norra Södermalm och handhar allt från bygglov till modeller av arkitekturprojekt. Arbetar även med färgsättning, formgivning, utsmyckning och illustrationer till böcker och skrifter.

Medlem av Sveriges arkitekter

Senast inkomna jobb

 • Arkitekt - Övrigt

  Arkitekt ritning anmälan till Mölndal kommun det gäller en Attefallshus på 30 kvm med källare under plus 20 kvm uterum 90% glas med källare under och den ska byggd intill attefallshust allt ska vara årets runt boende. Tomten är en koloni område men det är okej att bygga så.

  Mölndal
 • Arkitekt - Övrigt

  Vårt sommarhus på Vätö behöver 2 nya altaner. Vi behöver hjälp med idéer och förslag då vi vi vill göra om.

  Norrtälje
 • Arkitekt - Övrigt

  Ska totalrenovera hus och behöver någon kunnig att bolla tankar med gällande layout på huset. Huset är på ca 160 kvm, hushållet har en del krav på det nya huset som måste uppfyllas i slutändan. Det ska vara lättstädat, praktiskt, rullstolsanpassat (ifall hushållet behöver rullstol i framtiden).

  Helsingborg
 • Arkitekt - Övrigt

  Hej! Vi har en liten kuperad villatomt på ca 760 kvm och skulle vilja ha hjälp med att försöka få in funktioner som vi gillar, såsom växthus, kanske lite yta för bollspel och möjligen pool. Vi skulle vilja att någon kommer till oss, samt visar tidigare referenser.

  Sollentuna
 • Arkitekt - Övrigt

  Ska bygga ett runt bord där skivan ska vara av trä och stommen av något material som är runt, tänkt cementliknande där man sedan slipar det slätt. Bordet ska vara helt vitt.

  Stockholm
 • Arkitekt - Övrigt

  Har en bostad på (1 plan) där jag skulle vilja ha en planlösning. Ytan är ca 18x9. 6m och helt öppen.

  Helsingborg
 • Arkitekt - Övrigt

  Rita upp en karta över var vi ska placera vår pool på en ganska bergig tomt i Tyresö som kräver en del sprängning. Ritningen behöver även innehålla kringjobben såsom ny trappa till huset (den gamla behöver rivas), pooldäck, anläggning av gräsmatta, staket, vindskydd, poolhus (teknikhus), ev annat poolhus (att vistas i).

  Tyresö