Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en arkitekt

En arkitekt jobbar med arkitektur och planerar och ritar byggnader. En arkitekt har långt mycket mer än bara designen på byggnaden att hålla reda på. Duktiga arkitekter vet exakt hur man sätter samman design med funktionalitet och konstruktion. Att hitta en duktig arkitekt är inte så lätt alla gånger men vi hjälper dig att komma i kontakt med lokal arkitekt. Ange bara vad du vill ha hjälp med nedan så kommer arkitekter som är intresserade av jobbet att kontakta dig. Du skall alltså inte behöva jaga olika arkitekter utan de får jaga dig istället!

Extern tjänst: Arkitekt Stockholm.nu

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Hitta arkitekt - välj stad

Några utvalda företag

2Karsman Arkitekter AB

Adress: St Eriksgatan 33, Stockholm
Telefon: 0854570520
Familjeföretag som grundades 1995. Projekterar främst ny- och ombyggnad av kommersiella lokaler, till exempel kontor, köpcenter och skolor, men även bostäder. Handhar bland annat design, funktionsplanering och butiksinredningar.

Medlem av Sveriges arkitekter

3dO Arkitekter AB

Adress: Tysta gatan 16, Stockholm
Telefon: 086620135
Företaget grundades 1991 och är beläget på Östermalm i stockholm. Projekt inkluderar till exempel fjällhotell, butiker, privatbostäder, sjukhusavdelningar och delar av lokaler. Arbetar främst med projekt där arkitekturen har en mer framträdande roll.

Medlem av Sveriges arkitekter

Arkitektbyrå RB Arkitektur

Adress: Regeringsgatan 88, Stockholm
Telefon: 0855801414
Företagets verksamhet inkluderar stadsplanering likväl som bostäder, kontor och butiker. Både privata och offentliga uppdrag utförs. Företaget är beläget på Norrmalm.

Medlem av Sveriges arkitekter

Arthur Sundqvist Arkitekter AB

Adress: Timmermansgränd 3, Stockholm
Telefon: 086433411
Arbetar med både hela byggnader och delar därav. Använder både ritningar och modeller. Handhar allt från entreprenad till bygglov och bygghandlingar. Företaget är beläget i centrala Södermalm.

Medlem av Sveriges arkitekter

Block Arkitektkontor

Adress: Tjärhovsgatan 44, Stockholm
Telefon: 086441207
Företaget är lokaliserat på norra Södermalm och handhar allt från bygglov till modeller av arkitekturprojekt. Arbetar även med färgsättning, formgivning, utsmyckning och illustrationer till böcker och skrifter.

Medlem av Sveriges arkitekter

Senast inkomna jobb

 • Arkitekt - Övrigt

  Söker arkitekt till villa på en exklusiv havstomt om ca 1100 kvm i Varberg. Max byggnadsarea 220 kvm. Byggnadshöjd max 3,5 m.

  Varberg
 • Arkitekt - Övrigt

  Hej Jag söker murare praktik. Jag har klart skolan.

  Helsingborg
 • Arkitekt - Övrigt

  Ej bygglovspliktig utbyggnad av ett torp från 1920- talet. Tillbyggnaden ska innehålla en trappa, dusch, toalett, handfat, tvättmaskin. Vi vill att den ska vara så liten som möjligt och anpassad till huset och miljön.

  Kalmar
 • Arkitekt - Övrigt

  Önskar ritning på balkong till Höner Älvsbyhus med förhöjt väggliv. Villan har idag varken balkong eller takkupa. Önskar både konstruktionsritning och hur balkongen behöver byggas för att estetiskt passa huset.

  Östersund
 • Arkitekt - Övrigt

  Hej. Vi är en brf som skulle behöva hjälp av en arkitekt att rita om en av våra lekplatser. Vi önskar en bredare målgrupp med kombination av boule och lekutrustning för små barn.

  Ale
 • Arkitekt - Övrigt

  Hej! Jag skulle behöva hjälp med att ta fram bygglovshandlingar/ritningar för att uppföra två stödmurar och ett plank till min fastighet. Stödmurarna ska gå från markplan vid tomtgräns ungefär och ner mot källaren så att det går att gå ner mot källaren på ett vettigt sätt.

  Lerum
 • Arkitekt - Övrigt

  Vi behöver hjälp med att få till en mysig och ombonad altan t ex genom staket, insynsskydd, växter osv.

  Partille