Register

GRATIS TJÄNST

OFFERTFÖRFRÅGAN FRÅN MåLARE i Helsingborg

Dax att renovera hemmet? Få gratis offerter ifrån målare i Helsingborg. Du lämnar en förfrågan via oss och vi förmedlar den till våra anslutna målerifirmor. Inom kort för du kostnadsförslag på arbetet du vill ha utfört. Enklare än så kan det inte bli! att hålla sitt hus fräscht både på insida och utsidan ökar dess värde. Vi hjälper dig att enkelt komma i kontakt med kvalitetssäkrade målerifirmor.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i September 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Hittade 0 företag

Fritextsökning

Du kan söka på region eller företagsnamn i fältet nedan.

Finansiering

Behöver du låna pengar till din renovering så har vi sammanställt en artikel som redogör vilka olika alternativ som finns att tillgå

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.

Statistik

I Helsingborgs stad fanns det 2008 3996 verksamma inom byggverksamhet bland totalt 63624 arbetande. Hantverkartätheten var 6,28%

Skapa offertförfrågan

Butiker som säljer tapeter och färg
Ska du måla om hemma? Då måste du veta var du kan köpa färg, tapeter och penslar med mera!

Det finns flera butiker i Helsingborg som säljer just färg, tapeter och tillbehör. I norr hittar du, bland andra, Flügger Färg, Färghuset och Färg & Tapet i Helsingborg AB.
Mer centralt ligger Color Mix i Malmö och söderut ligger Nordsjö Idé & Design och Bergåse Färg Vägg Golv AB. Även Flügger Färg har en butik i Södra Helsingborg.