Register

GRATIS TJÄNST

Få offert från hantverkare

Att hitta en bra, billig och pålitlig hantverkare är inte alltid enkelt. Det tar dessutom ofta lång tid att själv kontakta allihopa. Vi hjälper dig därför med samtliga av dessa punkter. Vi låter de lokala hantverkarna som är intresserade av ditt jobb kontakta dig med offerter vad jobbet kostar och hur lång tid det kommer ta.  

Ange vad du behöver ha hjälp med nedan!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Byggare

  Jag behöver hjälp med att skrapa, kitta och måla 15 fönster i ett gammalt hus.

  Ystad
 • Byggare

  Jag behöver bygga ett trädäck på 30 kvm (5x6m). Trädäcket ska nås via ett eller två trappsteg som sträcker sig över hela trädäckets bredd. i anslutning till trädäcket ska även placeras en dedikerad och plattbelagd grillplats.

  Göteborg
 • Byggare

  Isolering av förråd. 6. 1 kvm.

  Mölndal
 • Byggare

  Begagnat uterum i isolerglas2 och aluminium (mått ca 21kvm) bilder finns att bifoga på befintlig utformning samt ämnad ny plats. - nedmontering, transport och uppmontering - med korrigering av glaspartier (nytt mått ca 13kvm) 1 Möjligheter/Risker = se uterummet på befintlig plats - enkelt/avancerat - råd önskas först hur "lätt det är att utföra " 2 OM möjligt - vad för tillkommande material och för- /underarbete på nya platsen krävs 3 PRIS och genomförandetid/period?[helst igår;)]

  Båstad
 • Byggare

  Vår hatthylla i hallen har lossnat från väggen och lämnat ett hål på ena sidan. Önskar sätta upp den igen men vet inte hur jag ska lösa det så att den inte rasar igen, vilket jag antar att den skulle göra om jag bara spacklade igen hålet och sedan satte upp den igen.

  Stockholm
 • Byggare

  Byta bänkskivor i köket, skivan finns men behöver monteras samt såga ur för diskho och blandare.

  Solna
 • Byggare

  Vi har en stuga vid Edslan vest som behøver renovering av två rum. Nya golv, vägger, isolasjon och tak innvendig.   Vi kan riva ut det gamla. Sov 1  https://youtu. be/rNnyIEfjcPI Sov 2  https://youtu. be/0M-F_aY3--I

  Bengtsfors