Register

GRATIS TJÄNST

Få offert från hantverkare

Att hitta en bra, billig och pålitlig hantverkare är inte alltid enkelt. Det tar dessutom ofta lång tid att själv kontakta allihopa. Vi hjälper dig därför med samtliga av dessa punkter. Vi låter de lokala hantverkarna som är intresserade av ditt jobb kontakta dig med offerter vad jobbet kostar och hur lång tid det kommer ta.  

Ange vad du behöver ha hjälp med nedan!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Byggare

  Sätta upp kommod, badrumsskåp och högskåp i kaklat badrum (enkel gipsvägg under). Möblerna är monterade så det är uppsättningen som behövs.

  Gotland
 • Byggare

  Vi vill bygga ut våran altan. Skulle vara bra att någon skulle kunna komma och titta på delen som vi tänkt att bygga ut för att kunna ge en offert då vi har ett litet dropp i gräsmattan där vi vill bygga ner trappsteg.

  Sigtuna
 • Byggare

  Mindre bygguppdrag:- Riva vägg ca 3-4 meter med eftervård av tak och golv (är en vägg mellan ett sovrum och vardagsrum) Har tidigare varit öppet men nuvarande ägare har satt upp vägg och nu vill vi ta ner den igen. Behöver även flytta befintliga eluttag och strömbrytare till taklampor.

  Skurup
 • Byggare

  Hej, vi behöver hjälp med att bygga ihop ett vinterbonat uterum på ca 20kvm i aluminiumstomme. Kommer troligtvis från Willab garden eller Johab. Jobbet innefattar bla att lägga betongplatta med golvvärme (el) samt att bygga ihop uterummet enl monteringsanvisningar.

  Malmö
 • Byggare

  Hej vi söker en byggare som kan sätta ihop /bygga ett garage på 4x10 m utanför Älmsta. Vi kommer att beställa ett färdigt kit som behöver monteras på plats. Underlaget är förberett (grus) men grunden behöver gjutas.

  Norrtälje
 • Byggare

  Total renovering 110 kvm, Bygga ut 50kvm. Bygga alltan .

  Håbo
 • Byggare

  Har en ytterdörr som börjat hänga ner och tar i tröskeln. Har provt att skruva i gångjärnen men utan resultat.

  Upplands-Bro