Få offert från hantverkare

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala hantverkare som lämnar offerter. Samtliga anslutna hantverkare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.
Vi har förmedlat cirka
5
4
3
0
uppdragsförslag den senaste månaden.
Ange ditt postnummer - Beskriv vad du vill ha hjälp med - Jämför och välj hantverkare
Börja här
Ange ditt postnummer
och få gratis offerter från hantverkare

Om tjänsten Hantverkare.se

Det finns tre syften med hantverkare.se:
 1. Huvudsyftet med hantverkare.se är att erbjuda en enkel tjänst som skall förenkla och spara tid för kunden att hitta rätt hantverkare. Många lägger flera timmar på att ringa runt till många olika hantverkare för att försöka få till stånd någon form av jämförelse mellan dem. Här vänder vi på det och låter hantverkarna kontakta kunderna istället. Bara de hantverkare som har tid och tillräcklig kompetens svarar på förfrågningarna.

  Kortfattat går det hela till så här: Besökaren anger vad man behöver ha hjälp med och när arbetet ska starta och låter sedan hantverkarna skicka offerter. Kunden utvärderar sedan offerterna i lugn och ro och väljer slutligen ut den leverantör som känns bäst.

  Tjänsten inriktar sig mot både privatpersoner, företag och organisationer. Det är också givetvis ett fantastiskt sätt för hantverkare att hitta sina kunder.
 2. Vi tillhandahåller ett hantverkarregister inom många olika områden inom byggsektorn. Vi listar endast företag som är anslutna till de ledande branschorganisationerna. Det är en trygghet att anlita företag som är anslutna till branschorganisationer då det ställs vissa krav för att erhålla medlemskap.
 3. Hantverkare.se skall tillhandahålla information i form av artiklar för den som vill läsa om exempelvis vad man ska tänka på när man anlitar hantverkare, hur ROT-avdraget fungerar och mycket mycket mer.

Hantverkare.se drivs av Quality Unlimited AB i samarbete med Dorunner

Klicka här för att läsa vår sekretesspolicy

Kontakta oss

Hantverkare.se/Dorunner
08 - 580 800 05
Måndag-Fredag 09.00-17.00
info@dorunner.se


Ditt namn

Din-epostadress

Vad är 1+3?

Meddelande

Senast inkomna jobb

 • Bygga om / Bygga till

  Tibro
  2018-03-18
  kl. 22:50
 • Byggare

  Nynäshamn
  2018-03-18
  kl. 21:22
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Karlskrona
  2018-03-18
  kl. 21:13
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Enköping
  2018-03-18
  kl. 20:51
 • Byggare

  Vellinge
  2018-03-18
  kl. 20:47
VILLKOR
Att göra en offertförfrågan på Hantverkare.se är kostnadsfritt.
Den som gör en offertförfrågan godkänner att vår samarbetspartner Dorunner skickar kontaktuppgifterna till företag som är anslutna till Dorunner och som matchar förfrågan.
Den som gör en förfrågan på Dorunner/Hantverkare.se är inte bunden att anlita ett företag.
Det är dock inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas.
Det är heller inte tillåtet att förtala någon person eller företag eller skriva olagliga och oetiska saker i en förfrågan.
Det finns inga garantier för antalet svar som genereras av en förfrågan.
Dorunner/Hantverkare.se garanterar inte relevansen i de svar som kommer utan matchar endast förfrågningar med företag baserade på val av kategorier och regioner.

Stäng detta fönster