Få hjälp med VVS-arbeten i Umeå

VVS-arbeten och rördragning kräver i de allra flesta fallen en yrkesman för att kunna utföra. Vanliga jobb som kräver hjälp av en rörmokare är byte av kopplingar, installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och badrum och mycket mer. Det är klar fördel att anlita yrkesmän inom VVS då det kan bli problem med försäkringsbolag om rör och kopplingar springer läck på grund av jobb som inte är utförda av auktoriserade VVS-firmor.

Vi har förmedlat cirka
4
4
9
0
uppdragsförslag den senaste månaden.
Ange ditt postnummer - Beskriv vad du vill ha hjälp med - Jämför och välj hantverkare
Börja här
Ange ditt postnummer
och få gratis offerter från hantverkare

Några utvalda företag

Bravida Sverige AB, div Nord

Adress: Umestan Företagspark, Umeå
Telefon: 090152600
Medlem av
VVS Företagen

Comfort i Umeå VVS AB

Adress: Björnvägen 9, Umeå
Telefon: 090713570
Medlem av
VVS Företagen

Gustafsson Rör i Umeå AB

Adress: Mariehemsvägen 6, Umeå
Telefon: 0902003090
Medlem av
VVS Företagen

Senast inkomna jobb

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag ska installera en diskmaskin och behöver då hjälp från rörmokare samt elektriker. Jag ser gärna att dessa två samarbetar och kommer tillsammans.

  Umeå
  2017-01-17
  23:56
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, vi har ett vattenburet element i ett rum som inte vill fungera. Vi har provat lufta det och det kommer bara vatten, vi har även tagit bort termostaten för att kolla om den lilla piggen i ventilen sitter fast, vilket den inte gör. Jag skulle vilja veta ungefär vad det skulle kunna kosta att fixa detta, och när ni skulle kunna fixa detta?

  Umeå
  2016-12-13
  10:15
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med förlängning av ett rör/t-korsning (till installation av tvättmaskin) med andra ord det mest enkla och grundläggande arbetet :)

  Umeå
  2016-12-08
  20:11
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en värmepanna som jag eldar med ved. Ingen cirkulation i systemet. Värmen går ut i elementen när man eldar men inte annars.

  Umeå
  2016-11-18
  07:04
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Droppande kökskran. Vill byta till en ny blandare (har köpt en FM Mattson 9000 E II).

  Umeå
  2016-11-01
  07:44
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ska bygga en mindre envåningsvilla och behöver el- och vvs-installation, enskilt avlopp och en EcoDry torrtoalett. Vi tar gärna offerter både på hela och/eller delar av jobb. Tack så länge Markberedning behövs iofs också för 2-3000 m2 och ca 70 m2 platta.

  Umeå
  2016-10-29
  19:48
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra rörledning i en mindre toalett. Till toa, dusch, tvättställ och till ett angränsande rum som ligger vägg i vägg med toan. Till en diskbänk.

  Umeå
  2016-10-03
  15:09

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.

VILLKOR
Den som gör en offertförfrågan godkänner att Dorunner skickar kontaktuppgifterna till företag som är anslutna till Dorunner och som matchar förfrågan.
Den som gör en förfrågan på Dorunner är inte bunden att anlita ett företag från Dorunner.
Det är dock inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas.
Det är heller inte tillåtet att förtala någon person eller företag eller skriva olagliga och oetiska saker i en förfrågan.
Det finns inga garantier för antalet svar som genereras av en förfrågan.
Dorunner garanterar inte relevansen i de svar som kommer utan matchar endast förfrågningar med företag baserade på val av kategorier och regioner.

Stäng detta fönster