Hjälp med att montera golvbrunn

 


En golvbrunn är en väldigt vanlig orsak till vattenskador i badrummet. Det krävs dels en godkänd golvbrunn avsedd för antingen montering i träbjälklag eller betong, men även kunskap om hur montering av golvbrunnen skall ske.


Branschregler och instruktioner för montering av golvbrunn finns utgivna av både GVK och BKR. En grundregel för montering av golvbrunn i ett träbjälklag är att det inte får vara någon röreslse mellan själva golvskivan och golvbrunnen. Ofta använder man en monteringsplatta för att säkerställa detta. Det kan alltså löna sig att lägga ut montering av golvbrunn i badrum på ett auktoriserat våtrumsföretag, det är ganska lite pengar i relation till ett "vattenskadesäkert" badrum!


 

Vi har förmedlat cirka
4
0
6
0
uppdragsförslag den senaste månaden.
Ange ditt postnummer - Beskriv vad du vill ha hjälp med - Jämför och välj hantverkare
Börja här
Ange ditt postnummer
och få gratis offerter från hantverkare

Några utvalda företag

BBM Golv & Bad AB

Adress: Box 3060, VÄXJÖ
Telefon: 0470764190
Medlem av
Sveriges Byggindustrier

Byggsnickarn i Luleå AB

Adress: Datavägen 1, LULEÅ
Telefon: 092087151
Medlem av
Sveriges Byggindustrier

Horndahls Golv o Våtrumsservice i Stockholm

Adress: Dvärglingsgränd 12, Hässelby
Telefon: 0704614424
Medlem av
Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hej Jag köpt en ny toilet pga av olika fel med nuvarande modell och skulle gärna ville få den nya monterat samt den gamla slängt. Modell som jag har köpt:http://www. bauhaus. se/toalett-ido-seven-d-inkl-hardsits-soft-close. html Tillbehör som jag har:

  Stockholm
  2015-01-28
  16:25
 • Badrumsrenovering

  Duschrum kakla renovera

  Mjölby
  2015-01-27
  10:36
 • Badrumsrenovering

  Utbyte av badkar mot dusch samt installation av tvättmaskin

  Eskilstuna
  2015-01-27
  10:34
 • Badrumsrenovering

  Hejsan, vi ska byta ut WC-stolen i vår bostadsrätt. Det är en äldre kåk med byggår 1928 och vi bor en trappa upp;då vi inte är hundra på vad åldern på fastigheten kan innebära i det här fallet (såsom om avloppsrören nu är i gjutjärn etc. ) så vill vi ta det säkra före det osäkra och få professionell hjälp med avmontering av den gamla WC-stolen, ditmontering av den nya, och bortförsel av den gamla.

  Stockholm
  2015-01-25
  17:12
 • Badrumsrenovering

  Jag kommer själv att riva ut allt i mitt lilla badrum på ca 3 kvm men vill sedan ha hjälp med kakel, klinkers, montering av handfat/spegel/kommod samt dusch och toalett. Ev några krokar också.

  Uppsala
  2015-01-22
  18:07
 • Badrumsrenovering

  Några golvplattor har stegrat sig och putsen mellan dem vittrat sönder. Önskar hjälp att reparera skadan och även få undersökt om liknande kan ske på andra ställen i badrummet.

  Stockholm
  2015-01-21
  16:13
 • Badrumsrenovering

  Vi skulle behöva hjälp med att lägga klinkers samt golvvärme (el) i hallen i vårt hus. Det rör sig om ca 3-4kvm. I dagsläge ligger parkettgolv i hallen.

  Uppsala
  2015-01-21
  16:01
VILLKOR
Den som gör en offertförfrågan godkänner att Dorunner skickar kontaktuppgifterna till företag som är anslutna till Dorunner och som matchar förfrågan.
Den som gör en förfrågan på Dorunner är inte bunden att anlita ett företag från Dorunner.
Det är dock inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas.
Det är heller inte tillåtet att förtala någon person eller företag eller skriva olagliga och oetiska saker i en förfrågan.
Det finns inga garantier för antalet svar som genereras av en förfrågan.
Dorunner garanterar inte relevansen i de svar som kommer utan matchar endast förfrågningar med företag baserade på val av kategorier och regioner.

Stäng detta fönster