Hjälp med elinstallation i Gävle

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vi har förmedlat cirka
4
4
9
0
uppdragsförslag den senaste månaden.
Ange ditt postnummer - Beskriv vad du vill ha hjälp med - Jämför och välj hantverkare
Börja här
Ange ditt postnummer
och få gratis offerter från hantverkare

Några utvalda företag

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Medlem av

Valbo Elektriska Installations AB

Adress: Box 1014, VALBO
Telefon: 026133247
Medlem av
Elektriska Installatörsorganisationen

Niscayah AB, filial

Adress: Västra vägen 54, GÄVLE
Telefon: 026184526
Medlem av
Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Hej bor på vinddraget 2c i gävle skulle behöva hjälp med att installera eluttag i kök o balkong

  Gävle
  2017-01-19
  00:52
 • Elinstallation

  Jag behöver ett till eluttag till modemet som har com-hem uttag i hallen på golvet (mkt opraktiskt) och kabel dragen in till vardagsrum samt listning. Det behövs också ett till eluttag vid köksbänken. Eluttagen är svarta med en äldre look.

  Gävle
  2017-01-18
  11:19
 • Elinstallation

  Jag vill flytta ett eluttag så att det sitter ovanför mitt kylskåp istället för bakom, nere vid golvet. Bredvid uttaget sitter även en kopplingsdosa som jag antar sitter ihop med ett eluttag på andra sidan väggen. Vet inte om det går att göra något åt den?

  Gävle
  2017-01-13
  20:49
 • Elinstallation

  Jag ska installera nya el-element i mitt radhus. Det är 4 st som ska monteras där det sitter element idag som ska ersättas och ett element som ska installeras på ett "nytt" ställe där det inte sitter något element idag men det är el framdraget. Så 5 element totalt.

  Gävle
  2017-01-12
  23:17
 • Elinstallation

  Hej! Dels vill jag få tips om lämplig golvfolievärme i hallen som bygger lågt och passar under ett vinylgolv, sedan en installation av denna. Jag vill även få hjälp med några "enkla" byten av strömbrytare till taklampor samt dragning (och installation) av elkabel och utanpåliggande dosor i hall.

  Gävle
  2017-01-10
  13:34
 • Elinstallation

  Flytta eluttag och eventuellt sätta in ny kopplingsdosa i köket för flytt av kyl och frys.

  Gävle
  2017-01-01
  16:34
 • Elinstallation

  Jag ska installera ett nytt ikea-kök och behöver hjälp med att installera spotlights och eluttag i köksskåp. Byta strömbrytare samt flytta två stycken vägguttag.

  Gävle
  2016-12-12
  23:12

Kommuninformation

Gävle kommun i Gästrikland har ca 93500 invånare och är residensstad i Gävleborgs län. De största arbetsgivarna är kommunen och landstinget och inom tillverkningsindustrin är verkstads- och skogsindustrin de mest framträdande.

VILLKOR
Den som gör en offertförfrågan godkänner att Dorunner skickar kontaktuppgifterna till företag som är anslutna till Dorunner och som matchar förfrågan.
Den som gör en förfrågan på Dorunner är inte bunden att anlita ett företag från Dorunner.
Det är dock inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas.
Det är heller inte tillåtet att förtala någon person eller företag eller skriva olagliga och oetiska saker i en förfrågan.
Det finns inga garantier för antalet svar som genereras av en förfrågan.
Dorunner garanterar inte relevansen i de svar som kommer utan matchar endast förfrågningar med företag baserade på val av kategorier och regioner.

Stäng detta fönster