Hjälp med elinstallation i Gävle

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vi har förmedlat cirka
7
2
3
0
uppdragsförslag den senaste månaden.
Ange ditt postnummer - Beskriv vad du vill ha hjälp med - Jämför och välj hantverkare
Börja här
Ange ditt postnummer
och få gratis offerter från hantverkare

Några utvalda företag

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Medlem av

Valbo Elektriska Installations AB

Adress: Box 1014, VALBO
Telefon: 026133247
Medlem av
Elektriska Installatörsorganisationen

Niscayah AB, filial

Adress: Västra vägen 54, GÄVLE
Telefon: 026184526
Medlem av
Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Felsöka och renovera el på liten övervåning

  Gävle
  2016-08-25
  19:28
 • Elinstallation

  Dra nya kablar till vardagsrum och sovrum, sätta upp och koppla in en ny elcentral med dvärgbrytare, möjligtvis installera jordfelsbrytare. Sätta dit något nytt eluttag i respektive rum. Göra om en fas till nolla eller dra ny nolla till spisen.

  Gävle
  2016-08-12
  09:45
 • Elinstallation

  Strömbrytaren/på-avknappen på min handdukstork har gått sönder. Behöver hjälp med att laga den. Helst inom en vecka men tar det längre tid kan det kanske vara ok.

  Gävle
  2016-08-08
  19:07
 • Elinstallation

  Vi har nyss köpt ett hus från 1955 behöver därför hjälp med elen, främst köket till att börja med. Mycket av elen i köket går på samma fas.

  Gävle
  2016-08-03
  10:20
 • Elinstallation

  Behöver lite hjälp med småfix inomhus, byta ut en lampa i badrummet samt se över och byta ut lampknappar. Vi vill även koppla in spotlights utomhus samt på Villaväggen som tänds vid rörelse

  Gävle
  2016-07-28
  00:29
 • Elinstallation

  El jobb i ett badrum armaturer viss kabeldragning installation av tvättmaskin och torktumlare

  Gävle
  2016-07-26
  12:47
 • Elinstallation

  Installation av bänk armatur, eventuellt installera ett utanpåliggande vägguttag. Idag sitter endast en kulodosa som den tidigare armaturen varit inkopplad i, så elen är framdragen.

  Gävle
  2016-07-25
  17:45

Kommuninformation

Gävle kommun i Gästrikland har ca 93500 invånare och är residensstad i Gävleborgs län. De största arbetsgivarna är kommunen och landstinget och inom tillverkningsindustrin är verkstads- och skogsindustrin de mest framträdande.

VILLKOR
Den som gör en offertförfrågan godkänner att Dorunner skickar kontaktuppgifterna till företag som är anslutna till Dorunner och som matchar förfrågan.
Den som gör en förfrågan på Dorunner är inte bunden att anlita ett företag från Dorunner.
Det är dock inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas.
Det är heller inte tillåtet att förtala någon person eller företag eller skriva olagliga och oetiska saker i en förfrågan.
Det finns inga garantier för antalet svar som genereras av en förfrågan.
Dorunner garanterar inte relevansen i de svar som kommer utan matchar endast förfrågningar med företag baserade på val av kategorier och regioner.

Stäng detta fönster